Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V Mladé Boleslavi se otrávila školačka (12)! Jed jí údajně podstrčil spolužák

Na základní škole v Mladé Boleslavi měl 12letý chlapec otrávit spolužačku (ilustrační foto)
Na základní škole v Mladé Boleslavi měl 12letý chlapec otrávit spolužačku (ilustrační foto)  (Autor: Romana Vébrová)
Aktualizováno -
14. června 2019
14:47
Autor: chal - 
14. června 2019
14:12

Ve čtvrtek krátce po poledni vyjeli záchranáři do základní školy v Mladé Boleslavi k otrávené 12leté dívce. Žákyni se udělalo zle a zvracela poté, co vypila vodu s rozmíchanou nebezpečnou chemikálií. Tu jí přitom měl podat jeden z jejích spolužáků! Věcí se zabývají policisté.

Záchranáři ve škole zasahovali, protože 12letá žačka pozřela nebezpečnou látku a udělalo se jí nevolno. Informoval o tom portál TN.cz. Podle zjištění Blesku dívka vypilia roztok síranu měďnatého, který je spíš známý jako modrá skalice. Žačka zvracela a potřebovala lékařskou pomoc.

„Vyslali jsme na místo posádku rychlé zdravotnické pomoci, dívka měla požít chemikálii. Stěžovala si na nevolnost a zvracela a po nezbytné péči byla přepravena do mladoboleslavské nemocnice s podezřením na intoxikaci podezřelou látkou,“ sdělila Blesku mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle mluvčí holčička potřebovala lékařskou pomoc, ale v ohrožení života podle všeho nebyla. „Určitě to byl stav, který bylo nutné řešit, ale v tu chvíli se nenacházela v ohrožení života,“ vysvětlila. Holčička byla nejdřív hospitalizována v nemocnici v Mladé Boleslavi, později putovala do Motola v Praze.

Případem se zabývají mladoboleslavští policisté. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z ublížení na zdraví nezletilé dívky. Věc je ve fázi prověřování, ale s ohledem na věk všech zúčastněných nezletilých osob nebudeme poskytovat další informace,“ řekla Blesku policejní mluvčí Lucie Nováková.

citsvet ( 14. června 2019 18:17 )

Důležitá je myšlenka a né jak je to napsaný.

lunatic ( 14. června 2019 15:44 )

Budiž a děkuji ;pouze si nejsem jistý,zda se shodneme na skutečnosti,jaké společenské zřízení je lepší - já se totiž domnívám,aniž bych však obdobné excesy schvaloval,že toto .Ta zmínka socialismu byl prostě opět sarkasmus-tam se to kladnými hrdiny jen hemžilo,existovali jen uvědomělí lidé,neexistovali narko­mani,­homo­sexu­álové,­apod­.jen hrdinové soc.práce,z nichž někteří doma potají onanovali u pornokazet

citsvet ( 14. června 2019 15:31 )

Lunatic,plně s váma souhlasím,neboť je paradoksní,že v některých situacích v Madé Boleslvi,je státní policie i na straně grázlů zlodějů a v tom se pak zrcadlí situace ve společnosti,jako je tato.

vemenozmojistary ( 14. června 2019 15:19 )

Pevně doufám, že rodiče toho hajzla zabijou a místo něj si pořídí motorku.

lunatic ( 14. června 2019 14:52 )

Jak se zdá,tak tomu mladému muži hrají do karet některé společenské změny,které se udály ještě před jeho početím-označil bych jej tedy jako vizionáře;v socialismu by totiž uplatnění hledal jen velmi obtížně ,zatímco se v rozvinuté kapitalistické společnosti může stát,že svůj talent bude moci i rozvinout ... narážím tím na vyšší počet neobjasněných úmrtí .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání