Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda na Klatovsku: Srážku s pošťákem nepřežil mladý zdravotník

Tragická nehoda na Klatovsku: Srážku s pošťákem nepřežil mladý zdravotník (ilustrační foto)
Tragická nehoda na Klatovsku: Srážku s pošťákem nepřežil mladý zdravotník (ilustrační foto)  (Autor: Blesk:Karel Janeček)
Autor: dce - 
6. června 2019
13:40

Smrtí mladého řidiče skončila nehoda dvou aut u Klatov ve středu ráno. Při nepochopitelném manévru přejel řidič osobáku do protisměru, kde se srazil s pošťáckou dodávkou. Celou věc šetří policie.

K nehodě došlo u Petrovic nad Úhlavou ve středu před osmou ranní. "Řidič s vozidlem značky VW Passat reagoval na před ním jedoucí vozidlo značky Toyota tím, že vjel do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem značky Peugeot Boxer," uvedla policejní mluvčí Dana Landmanová. Řidič údajně prováděl úhybný manévr v reakci na pohyb auta před sebou.

"Řidičem vozidla VW Passat byl třiatřicetiletý muž z Klatovska, který utrpěl zranění neslučitelná se životem. U zemřelého byla nařízena soudní pitva," dodala mluvčí.

Řidič z pošťácké dodávky musel být se zraněním transportován leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni. Policie celou událost včetně příčiny dopravní nehody dále šetří. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti," uzavřela Landmanová.

Podle informací Deníku byl zesnulým řidičem mladý zdravotník - zdravotní služba ovšem k celé věci odmítá podat další detaily.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání