Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policista v Sokolově napadl cizího muže: Za brutální útok mu hrozí deset let

Policista v Sokolově zbil cizího muže (ilustrační foto)
Policista v Sokolově zbil cizího muže (ilustrační foto)  (Autor: Foto PČR)
Autor: ČTK - 
30. května 2019
12:08

Zdánlivě banální spor kvůli hudbě v jednom ze sokolovských barů skončil loni v prosinci vážným zraněním. Dvojice agresorů tehdy napadla jiného muže pěstmi. Když napadený upadl na zem, útočníci mu dokonce dupali po obličeji! Jedním z agresorů má být karlovarský policista, jemuž nyní hrozí až 10 let za mřížemi.

Obvinění z pokusu o těžké ublížení na zdraví a z výtržnictví čelí policista, který koncem loňského roku spolu s kamarádem napadl kvůli výběru hudby v sokolovské hospodě jiného muže a způsobil mu otřes mozku, zlomeniny spodní části očnic a podlitiny v obličeji.

Policista, který slouží u karlovarské krajské policie, nebyl v době činu ve službě. Na webu Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) to uvedla její mluvčí Ivana Nguyenová. V případě uznání viny obviněnému policistovi hrozí od tří do deseti let vězení.

Událost se stala loni v prosinci, kdy policista s kamarádem navštívili sokolovskou pivnici. Podle mluvčí se tam po nějaké době dostali s jiným mužem do hádky a následně do potyčky kvůli výběru hudby. Z vyšetřování pak vyplynulo, že útočníci muže opakovaně udeřili pěstmi do obličeje, povalili na zem a několikrát mu šlápli na hlavu a do obličeje.

ivuska1 ( 30. května 2019 14:50 )

Tady je prava tvar nasich policajtu. Zabijeji zvirata , ktera mohla byt uspana, pak mlati lidi v baru a jeste jim dupou na oblicej. A to se jiste nedovime vse, protoze verim , ze plno strasnych pripadu spachanych policii se zameta pod koberce aby se o tom verejnost nedozvedela. Kdyz uvidite policajta nehledejte u nej pomoc ale radsi se mu vyhnete. Plno z nich je velice arogatnich a agresivnich. Dokazuji si, ze maji nad obycejnym clovekem nadvladu.

email1 ( 30. května 2019 14:34 )

Že by chránil Roma?

antismejd ( 30. května 2019 12:24 )

Vždyť jen pomáhal a chránil...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání