Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální napadení dítěte v Mladé Boleslavi: Zbil ho chlapec před zraky kamarádů

Autor: shp - 
15. května 2019
21:46

V Mladé Boleslavi došlo k děsivému útoku na malé dítě. Zbil ho o hlavu vyšší chlapec před zraky kamarádů. Nikdo z nich mu nepomohl. Děsivá událost byla nahrána na video, které již koluje po sociálních sítích.

Hoch na záznamu krutého násilí přichází ke své oběti. Bez jakéhokoliv varování školáka napadne a zasadí mu několik ran pěstmi. V tom pokračuje, i když dítě leží na zemi. Nakonec ho ještě několikrát kopne.

Je to psychopat, říká psychiatr

Je to psychopat, který trápí mladší, menší, slabší. A je to potenciálně velmi nebezpečný člověk,“ zhodnotil záběry psychiatr Karel Moravec pro TV Nova, která o případu informovala. Nikdo z kamarádů přitom napadenému nepomohl.

Policie se případem již zabývá. „Mladoboleslavští policisté se po získání krátkého videozáznamu začali touto věcí okamžitě zabývat,“ prohlásila policejní mluvčí Eva Hašlová. Nejde přitom zdaleka o ojedinělý případ dětského násilí.

V Mladé Boleslavi to vře

Letos v únoru taktéž v Mladé Boleslavi dvě dívky napadly pěstmi a kopanci do hlavy spolužačku. Ta nebyla schopná se útoku ubránit. Policie v březnu jednu z nich obvinila z výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Dívce hrozí až 1,5 roku vězení.

 

petr12 ( 16. května 2019 15:09 )

Havlovo špinavý převrat špinavá demokracie!!

Escaperoom ( 16. května 2019 11:25 )

Ať se umlatej, tím líp. Nebudou pak škodit jinde.

tszpetr ( 16. května 2019 11:02 )

Naajítt horké Dámské ve vaaší oblasti na toto : 3.ly/nahe

Pidles ( 16. května 2019 09:33 )

Vy ho neznáte a nevíte jak to bylo ... A ten "psycholog" ten mě dojebava on ho nezná a posoudit že je někdo psychopat kvůli videu opravdu nejde.

Pidles ( 16. května 2019 09:30 )

Není to cikán neznáš ho tak radši mlč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání