Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Osmák z Třebíče před školou zbil dívku, která se v bitce zastala kamaráda!

Autor: dce - 
10. května 2017
09:50

Případ neuvěřitelného násilí mezi žáky základní školy se odehrál v Třebíči. Jeden z místních osmáků se přímo před školou popral se svým spolužákem. Když se do bitky vložila dívka, začal brutálně napadat i ji. A všichni kolem jen stojí a nikdo bezbrannému děvčeti nepomůže.

Na šokující video upozornil youtuber Pstruh na svém kanálu. Před třebíčskou základní školou se podle všeho odehrál výjev, který šokoval Česko. Parta místních školáků, údajně žáků osmé třídy, se přímo před školou zúčastnila rvačky mezi spolužáky.

Na tom by asi nebylo nic až tak zvláštního, kdyby agresor brutálně nenapadl i stejně starou dívku, která chtěla spolužáka bránit. Mladík dívce zasadil několik ran pěstí, kopanců a nakonec ji povalil na zem. Podle známých se chlapec věnuje bojovým sportům.

Okolo stojící děti nic nedělají, dívky se nikdo nezastane. Útoky agresivního chlapce ale pokračují a všichni se tváří, jako by to bylo v pořádku.

Podle komentářů na sociálních sítích je útočník mezi svými spolužáky známá firma. Někteří z nich dokonce tvrdí, že si to s ním šli vyřídit domů. "Když za ním dneska přišly děti, tak se rozbrečel a utekl domů. Mlátí holku, ale stejně vyrovnaným klukům se nepostavil, rozbrečel se a zdrhl," napsala jedna z dívek.

Její slova později potvrdil i další mladík: "Dneska jsem byl svědkem toho, jak se ho pár lidí snažilo dostat z bytu... kromě jeho bulení jak želva z toho ale nakonec nic nebylo."

Mladík si nakonec smazal Facebook (a vytvořil nový), předtím na něj ale napsal vysvětlení svého zavrženíhodného chování. "Bylo to tak, že jsem to vůbec nechtěl udělat, opravdu ne, tu holku jsem miloval," začíná zpověď mladého násilníka.

Osmák z Třebíče před školou zbil dívku, která se v bitce zastala kamaráda! Osmák z Třebíče před školou zbil dívku, která se v bitce zastala kamaráda! | Facebook

Jeho vyprávění o zástavě srdce mu dokonce potvrdil na sociálních sítích i další člověk: "Co jsem slyšel u nás v Třebíči, že do dvou roků umře, má prý problém se srdcem. Jeden týpek mu dal facku a on zkolaboval a odvezla ho záchranka."

Jeho chování všichni svorně odsuzují, mnozí nejdou ani daleko pro tvrdá slova. "Tomu klukovi, co uhodil tu holku, bych rozbil hubu přímo na místě," stojí v jednom z umírněnějších komentářů.

nikkkkkkkk ( 10. listopadu 2018 23:28 )

Hon na carodejnice a neoverene informace, vytrzene z kontextu..ublizujete tak lidem a muze je to i stat zivot...stydte se!!:/

vosavopruz ( 10. května 2017 16:33 )

jasně,Havel může i za to že ho máš malého

ellenic ( 10. května 2017 16:04 )

To vysvětlení je k ničemu, nikdo nemá právo užívat násilí vůči druhému člověku. Posílat si mezi mládeží osobní fotografie obnažených částí těla mi přijde hodně ubohé. Pokud sportují, věnují se svým zájmům, proč ne, ale tohle jasně vypovídá, co lze očekávat . Pokud má problémy se srdcem, tak ať se věnuje něčemu příjemnějšímu a ne mlátit jiného a potom se ještě vyřádit na holce.

zaka ( 10. května 2017 14:05 )

Grázlové se najdou všude ale ta dívka která se zastala kamaráda je obdivuhodná má moji úctu.

mikimaus321 ( 10. května 2017 12:01 )

V Mostě cigošky přepadli české dívky skini kde jste?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání