Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena vrazila do partnera na Kladensku nůž: Do nemocnice ho transportoval vrtulník

Aktualizováno -
5. května 2019
11:51
Autor: yks - 
4. května 2019
23:15

K brutálnímu napadení, které skončilo zásahem policie a záchranářů, došlo v sobotu večer v Ješíně na Kladensku. Podle informací Blesku skončila hádka partnerů drsným pokusem o vraždu. Zasahovat musel vrtulník.

O krvavé hádce, která skončila zásahem integrovaného záchranného systému, informoval během sobotní noci server Aktu.cz. Podle jeho sdělení policie musela zasahovat v malé obci Ješín, jež tvoří část města Velvary na Kladensku.

Pobodaného zachraňoval vrtulník

Na místo zamířila policie a také záchranáři. Vzhledem k tomu, že stav jedné ze zúčastněných osob vyžadoval rychlý transport do nemocnice bylo nutné povolat také vrtulník.

Podle našich informací měla žena pobodat muže. Ten byl transportován s těžkým zraněním letecky do nemocnice. Žena byla zadržena. Na místě pracoval do ranních hodin krajský výjezd,“ uvedl server Aktu.

Místo napadení zajistila policie, která zahájila výslech svědků a sběr důkazů a vyšetřuje, zda na místě došlo ke spáchání trestného činu. Mohu potvrdit, že policie byla v sobotu, krátce před devátou hodinou večerní přivolána do obce Ješín na Kladensku,“ řekla Blesku mluvčí policie Michaela Richterová.

Žena prý chtěla zabíjet

Případ byl původně kvalifikován jako ublížení na zdraví, ovšem závažnost útoku si vynutila, aby byl případ překvalifikován na pokus o vraždu. 

„Žena narozená v roce 1990 zaútočila na svého druha, ročník 1985. Ten musel být se závažným zraněním transportován do nemocnice,“ uvedla pro Blesk.cz Richterová s tím, že případ nyní vyšetřují středočeští kriminalisté.

„Co bylo příčinou hádky, nelze to sdělit z důvodu probíhajícího vyšetřování,“ uzavřela Richterová.

Podle informací Aktu.cz policie musela rovněž uzavřít přilehlou silnici I/16. 


PPP150W ( 5. května 2019 12:53 )

Nikoli, sebral jí settopbox od Athose

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání