Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální gang popravil rivala pilkou! Hlavu uložili před radnicí a video na internet

Autor: rc - 
16. dubna 2019
20:00

Na internetu se objevilo video, které zachycuje brutální vraždu. Je na něm vidět, jak skupina gangsterů uřízne muži hlavu pilkou! K brutální vraždě se přihlásil spřátelený kartel zatčeného mafiánského bosse El Chapa, neboli Prcka. 

Válka gangů v Mexiku neustává. Jen za pouhé dva měsíce přišlo podle Daily Mail o život téměř šest tisíc lidí a oběti přibývají. Další brutální vražda se odehrála v pátek ve městě Playa del Carmen ve státě Quintana Roo. Tam působí spřátelený gang známého mafiánského bosse El Chapa přezdívaného „prcek“. Ten sice už dávno sedí v newyorském přísně střeženém vězení a čeká na verdikt za své zločiny, jeho syndikát ale dál operuje a rozhodně neztratil svou nechvalně proslulou brutalitu.

Je to peklo se slušivou maskou

V roce 2018 bylo město Playa del Carmen, které na první pohled působí jako ráj na zemi, organizací Globac Peace Index vyhodnoceno jako čtvrté nejnebezpečnější město v Mexiku.

Právě v tomhle městě se odehrává mezi různými gangy boj o území. Mezi válčícími gangy je nechvalně proslulý nejmocnější drogový syndikát Sinaloa. Ten také stojí za brutální vraždou, kterou navíc vysílal online!

Kartel tvoří dohromady deset buněk. Za vraždu, při níž skupina mužů uřízla jinému muži, údajně členovi konkurenčního kartelu, hlavu pilkou, stojí buňka Gentes de Aquilles (Aquilovi lidé). Ti si celou vraždu natočili a pro výstrahu všem ji publikovali na internetu. Posléze hlavu zavražděného muže vzali a odhodili ji před radnici.

„Všem lidem Playa del Carmen, přišli jsme do tohoto města, abychom vyhladili zrádce a z.......u zkorumpovanou policii. Nebojte se, problém nemáme s vámi, ale se všemi těmi taxikáři, státníky a prokurátory, kteří slouží těmhle (gangům). Jsme kartel, tak si dávejte pozor, protože vás hodláme rozsekat na kousky a důkaz je tady. Jdeme pro vás všechny, kteří jste na seznamu, a chytíme vás při činu,“ napsal vzkaz na místě činu.

pako ( 16. dubna 2019 22:24 )

video zde: https://www.bestgore.com/beheading/taxi-driver-decapitation-hacksaw-cartel-playa-del-carmen- mexico/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání