Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž zavraždil Adrianu (†39) kyselinou: Podezřelý si údajně najal zabijáka!

Autor: yks - 
15. dubna 2019
17:15

Tragickou a krutou smrt Adriany (39) z Nových Zámků na Slovensku, mámy 19leté Lucie, má na svědomí dosud neznámý pachatel. V pátek okolo půl šesté ráno při venčení rodinného mazlíčka chrstnul ženě do tváře koncentrovanou kyselinu. Spekuluje se o tom, že by útok mohl mít na svědomí ženin bývalý přítel. 

Bylo asi půl šesté ráno, když se 39letá Adriana vypravila vyvenčit svého pejska. Před domem si na ni ale počíhal někdo, kdo se rozhodl zničit jí život. V nestřežené chvíli zaútočil na mámu 19leté Lucky koncentrovanou žíravinou. Došlo k tomu u kontejnerů, necelých 15 metrů od domova. 

„Tady, na zemi přímo před jejím domem z ní strhávali šaty. V tom domě bydlí její máma. Viděla jsem ji, jak nastupuje do auta. Měla oteklou tvář a rameno,“ vzpomíná jedna ze svědkyň incidentu pro TV JOJ. 

Rodinní příslušníci se zhroutili

Ani lékařská pomoc ale neodvrátila smrtící následky krutého útoku. Poranění byla příliš závažná a Adriana jim v nemocnici podlehla. Nejbližší rodina se zhroutila. „Nemají sílu ani zařídit pohřeb. Museli k nim dokonce přijet lékaři. Jsou na tom velmi špatně. Je to obrovská tragédie, nikdo se z toho nemůže vzpamatovat,“ řekli sousedé o postižené rodině.

Policie se horečně snaží dopadnout toho, kdo má život ženy, kterou již brzy měla čekat slibná kariéra v zahraniční společnosti, na svědomí. Podezření údajně padlo na Adrianina bývalého přítele. Ten měl mít se ženou vážné spory. Kriminalisté však dosud neoznámili, že by ho zadrželi.

Odhalení temné minulosti

Muž, který se měl pohybovat v Adrianině blízkosti, má podle webu Pluska.sk temnou minulost. Podle svědků má jít o konfliktního člověka. „Párkrát jsme se potkali. Vlastnil nějaké firmy na jižním Slovensku, podnikal ve všem možném. Byl jedním ze třech lidí, kteří si měli v 90. letech objednat vraždu,“ řekl Plusce svědek, který si přál zůstat v anonymitě.

Podle něj si muž odseděl nějaký čas ve vězení a v souvislosti s vraždou o něm svědek řekl, že ji údajně objednal a financoval ji. Podle zdroje z nemocnice byla Adriana bohužel v takovém stavu, že nedokázala útočníka popsat. „Nevěděla ani, jestli na ni zaútočil muž nebo žena. Její stav se velmi rychle zhoršoval,“ řekl zdroj webu.

Obvinil ji, že mu odnesla věci z firmy?

Podle sousedů je zmiňovaný podnikatel jediný, s kým měla Adriana v poslední době konflikt. „Prý mu sebrala nějaké věci z firmy,“ říkají. Policie nadále zůstává rezervovaná. „Vyslýcháme nové svědky,“ potvrdila policejní mluvčí Renáta Čuháková. Podle ní mají kriminalisté k dispozici kamerové záznamy a zajistili také nové důkazy. Oficiálně ale dosud nikoho neobvinili.

starymlok ( 15. dubna 2019 20:45 )

To nebyla ***,to byl zm-rd nejhoršího ražení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání