Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Hororový nález na pozemku prestižní školy: Dělníci při práci našli 27 hrobů s lidskými ostatky!

Autor: rc - 
21. dubna 2019
17:07

Dělníci na Floridě objevili sedmadvacet lidských hrobů! Pohřebiště je jen několik metrů od nechvalně známé školy, v níž mělo docházet k týrání studentů. V chlapecké škole měli být studenti mláceni, sexuálně zneužíváni a drženi v řetězech! Škola je spojována s osmadevadesáti úmrtími.

Když se řekne chlapecká škola Arthura G. Doziera či Floridská chlapecká škola ležící ve městě Marianne, každému naskočí husí kůže. Škola byla otevřena v roce 1900 a neuvěřitelných 111 let se za jejími zdmi děla neuvěřitelná zvěrstva. Chlapci byli zneužíváni, drženi v řetězech a mučeni.

V severní části kampusu se nachází hřbitov, kde byli pohřbíváni afro-američtí chlapci v době rasové segregace. Na hřbitově se nachází 31 hrobů, které jsou označeni bílými kříži. V roce 2012 Jihofloridská univerzita v Tampě pak provedla ohledání tamního pozemku a uvedla, že se tam nachází další neoznačené hroby. Podle jejího záznamu se tam nachází celkem 50 hrobů!

Podle všeho se zde však skrývá těl daleko víc...Na pozemky školy se letos vydali dělníci, kteří měli připravit pozemek na čištění palivových nádrží. Při práci ale narazili na půdní anomálii. Na místo proto povolali úřady. Při pozdějším použití forenzní techniky se zjistilo, že pod zemí jsou pohřbená lidská těla. Má se tam nacházet 27 hrobů. Těla leží jen 152 metrů od tamního hřbitova.

Podle výzkumu floridských úřadů, který byl proveden v roce 2009, na škole mezi lety 1911-1973 došlo k 81 úmrtím. O tři roky později Floridská univerzita provedla jiný výzkum, v němž uvedla, že mezi lety 1914-1973 došlo ve škole k 98 úmrtím. Škola, která byla neuvěřitelných sto let pokládána za prestižní vzdělávací ústav na Floridě, byla zavřena teprve v roce 2011. Až před několika lety se svět dozvěděl od tehdejších studentů, co se zde odehrávalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání