Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda Miriam (†26) v Thajsku: Feťák ukázal, co dívce dělal!

Autor: ital - 
11. dubna 2019
11:02

Měla to být snová dovolená, mladá německá turistka se z ní však už domů k rodině nevrátí. Miriam Beelteovou (†26) v Thajsku znásilnil a zavraždil 24letý Ronnakorn Romruen poté, co s ním dívka odmítla mít sex. Policie však vraha po několika hodinách dopadla a zatkla. Ten se ke svému odpornému činu přiznal. Při výslechu ukázal, jakým způsobem dívce rozdrtil cihlou obličej.

Německou turistku Miriam Beelteovou (†26) znásilnil a zabil čtyřiadvacetiletý Ronnakorn Romruen na idylickém ostrově Ko Sichang v Thajsku. Několik hodin poté, co její tělo objevil náhodný kolemjdoucí, policisté Romruena dopadli. Ten se ke svému hrůznému činu přiznal.

Vyšetřovatelům pověděl, že byl v době činu pod vlivem metamfetaminu. Chtěl prý turistku přemluvit k sexu. Když jej však odmítla, sledoval ji do lesa, kde ji přitlačil k zemi a znásilnil, zatímco volala o pomoc. Jelikož se bál, že jej půjde dívka udat na policii, úmyslně ji zavraždil opakovanými údery cihlou do obličeje. Její tělo se poté snažil ukrýt pod mezerou mezi kameny a přikrýt listím.

Následně se prý Ronnakorn vrátil do svého dřevěného domu, pustil si televizi a kouřil. Tělo zavražděné Miriam bylo objeveno tentýž den okolo 18. hodiny místního času. Policisté ihned přístup na ostrov uzavřeli. „Policisté jej chytili velmi rychle. Byli jsme schopní jej vystopovat, jelikož se nacházel velice blízko místa, kde turistku zabil,“ uvedl policejní plukovník Angkul Sarakul.

Na policejní pracovnici ve žlutém tričku Ronnakorn vyšetřovatelům předvedl, jak svoji oběť tloukl cihlou, dokud neztratila vědomí. „Takhle to udělal. Takto zabil turistku. Použil kámen, kterým ji udeřil do obličeje,“ pověděl plukovník. Zároveň oznámil, že Ronnakorn bude souzen za úkladnou vraždu. Nyní jej zadržují ve vazbě na policejní stanici ve městě Chonburi, kde policisté připravují potřebné dokumenty, které předloží u soudu.

„Podezřelý se přiznal ke znásilnění a vraždě mladé ženy. Nyní jej čeká soudní řízení,“ dodal plukovník Sarakul. V Thajsku je nejvyšším možným trestem za vraždu smrt.

aIIahakbar ( 11. dubna 2019 17:45 )

Černý utiskovaný chudáček. Divím se, že je tady diskuse.

ANO_nam_bude_lip ( 11. dubna 2019 15:41 )

Chtěla být drsně znásilněna - och, jak romantické - jenže narazila na debila.

prazanda11 ( 11. dubna 2019 15:05 )

Také ráda ukazuji svou pí ču za úplatu. Každej chlap si tam dole s ní povídá jak je hezká, voní, hluboká a co vše se tam vejde.... No a pak se mi udělá na obličej a do pusinky. Někdy i 10 zákazníků za den.

iFender ( 11. dubna 2019 14:19 )

Za vsechno mohou mirne tresty,mely by to byt tresty,ze by pachatel na kolenou prosil,aby dostal trest smrti.Nekdo rekne ,ze jsem sadista a my lidstvo jsme uz dal ,ze by to nebylo lidske.Na to ovsem tyto tikajici monstra spolehaji.Nikdo se nepta co rodice ,kteri svou dceru ztratili. Jinak zensky by se mely mit vice na pozoru,od te holky to bylo naivni.

jasnovidec01 ( 11. dubna 2019 14:09 )

na fotkách je hodně podobná Tereze ...jenže ta sedí v Pakistánu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání