Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dr. Zloun uřízl bradavku a ucho pacientům, kteří si to přáli: Půjde za to do vězení?

Autor: shp - 
21. března 2019
21:30

Tatér Brendan McCarthy (50) z anglického Bushbury, který je známý také jako Dr. Zloun (Dr. Evil), se již brzy dozví svůj trest. Obviněn je z těžkého ublížení na zdraví, protože svým klientům v minulosti uřízl bradavku a ucho. Od soudu to nejspíš schytá, i když si to podivíni přáli.

McCarthy se k třem činům již doznal. V minulosti také rozřízl ženě skalpelem jazyk vedví, protože ho chtěla mít jako plaz. Soudu předložil písemná potvrzení, že jeho pacienti zákrok požadovali a dali k němu souhlas, uvedl Birmingham Mail.

Hygienický odborník na piercingy

Příznivci Dr. Zlouna založili  petici na jeho podporu. Popisují ho v ní jako „zasvěceného, šikovného a hygienického“ odborníka na piercingy. Podle soudu však nelze jeho extrémní zákroky přirovnávat k tetování ani k piercingům, natož k operacím.

Soud měly k dispozici lékařský posudek, že bylo ucho odstraněno profesionálně. Stejně však prý není v zájmu veřejnosti, aby člověk ublížil někomu dalšímu, přestože si to zmíněný jedinec přeje a s lékařstvím nemají jeho zákroky prý společného už vůbec nic. McCarthy má být odsouzen ve čtvrtek odpoledne.

Dr. Zloun nesmí operovat

Dr. Zlounovi byla po vznesení obvinění pozastavena licence, aby nemohl vykonávat další zákroky. Soudy, které měly jeho případ na starosti během předchozích dvou let, neuznaly význam bodytuningu neboli chirurgické úpravy těla, a McCarthymu tak hrozí až 5 let za katrem. 

diskutujici ( 22. března 2019 07:19 )

Co to zase je? Kdyz prijde nekdo, ze chce ufiknout oc*s, ze chce byt zenska, to je jako v poho. Ale kdyz chci ufiknout, (dobrovolne), neco jineho, uz je problem?

prycsnima ( 21. března 2019 22:16 )

A kdyby jim to neudělal tak by měli duševní újmu. Tím pádem je to superdoktor. Hlavně že ty doroty africký žehlí dcerkám kozy.Ve VB.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání