Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda na Písecku: Měli ji za dceru, ona je podřízla!

Autor: hra - 
27. února 2019
19:50

Chovali se k ní jako k vlastní, a ona se jim s komplicem odvděčila smrtí! Takový je výsledek vyšetřování brutální vraždy manželů (†55 a †60) v mobilheimu v osadě Pazderny na Písecku. Dvojici vrahů hrozí až výjimečný trest.

Policisté případ uzavřeli a předali státnímu zastupitelství s návrhem na podání obžaloby. Před soudem stanou žena (29) a její komplic (34), oba ze Slovenska.

„Žena měla k zavražděným velmi blízký vztah. Brali ji jako svoji dceru, měli ji u sebe jednu dobu dokonce i ubytovanou a zaměstnali ji ve své firmě,“ řekla vrchní komisařka Renáta Miková.

Brutální dvojice manžele podřezala v noci z 6. na 7. ledna 2018. Obětem zasadila přes dvacet ran. Vrazi si z mobilheimu odnesli klíč k trezorku se 400 tisíci, který vzali v jiném bytě. Pak prchli do Rumunska, kde se je podařilo zadržet. „Žena odmítla vypovídat. Muž se částečně přiznal. Je to jeden z nejbrutálnějších činů, který jsem šetřila,“ dodala zkušená kriminalistka.

a_a_abc ( 28. února 2019 10:32 )

5nastole, ty jsi ukázka primitivniho debilniho zlodejske ho Čehůna

5nastolevceskych ( 27. února 2019 23:26 )

Jeden zloděj premiérem, Rath do vězení nepůjde, dvojnásobný vrah a zloděj omilostněný prezidentem, tak proč by se nemohlo podřezávat lidi pro peníze? Prostě levice jde k moci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání