Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečekaná dohra u soudu! Terezu po útoku obžaloby čekal tajemný dárek i známá tvář

Autor: DH - 
20. února 2019
05:02

Česká vězeňkyně Tereza H. v úterý opět stanula před soudem, aby si vyslechla závěrečnou řeč státního zástupce. Ten s ní neměl žádné slitování. Jeden malý důvod k radosti ale přece jen dívka měla. U soudu na ni čekala kamarádka i s malým dárečkem.

Nebyl to pro ni příjemný den. Tereza si u soudu v pákistánském Láhauru vyslechla tvrdou závěrečnou řeč státního zástupce, který ji označil za kriminálnici a nařkl Češku z toho, že chtěla zemi poškodit reputaci. Přece jen ale měla Tereza malý důvod k radosti. Před soudní síní na ni totiž čekalo překvapení.

Na fotografiích z úterního procesu je Tereza zachycena při konverzaci se starší ženou. Nemyslete si ale, že za Češkou někdo letěl k soudu z tuzemska. Dotyčná je podle informací Blesku její bývalou spoluvězeňkyní, původem z Jihoafrické republiky.

Ženy spolu podle našich zdrojů půl roku sdílely celu. Terezina kamarádka byla však propuštěna na svobodu a rozhodla se ji u soudu podpořit dárečkem. Zatčená Češka dostala krabici plnou čokolády.

Jak píše náš informovaný zdroj, neznámá pochází z Afriky a také prý ve vězení trávila čas kvůli drogám. Do těch ji měl údajně zaplést její manžel. Tereza s ní u soudu chviličku s úsměvem na tváři poklábosila, poté se ale musela v doprovodu eskorty opět odporoučet do cely.

 

kochan ( 20. února 2019 11:44 )

Ale krásná sympatická modelka Terezka by neměla žrát tolik čukolády 🤔

nemamradods ( 20. února 2019 10:42 )

Tak se Terezko koukej na kamarádku dobře,takhle budeš vypadat až z basy vylezeš,strhaná,stará.Pokud můžeš roztahuj nohy každému kdo si řekne,až vylezeš ani pes po tobě neštěkne.

Samsung10 ( 20. února 2019 10:16 )

Ona to netuší ani pár debilů tady, ale její život je u konce. Finito.

cakalik cakalik ( 20. února 2019 08:52 )

Proč naši novináři neinformují,že je souzena podle zákonů šaria-které od Pakistánu převzal IS ? nevědí-nebo nechtějí vědět ???

DWEI ( 20. února 2019 07:22 )

Každý den článek o té šlápotě a dealerce drog!!! Doufám, že vyfasuje 10 let a bude už od ní pokoj aspoň tedy těch 10 let!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání