Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kadeřnice (†20) odkopla přítele na Valentýna. Ubodal ji před zákazníky!

Autor: shp - 
14. února 2019
16:36

Byl násilný, vyhrožoval jí a ubližoval. Angličanka Hollie Gazzardová (†20), která pracovala jako kadeřnice, toho měla už po krk. Se svým problémovým přítelem Asherem Maslinem (25) se proto rozešla na Valentýna. On se rozčílil a připravil krvavou pomstu. Svou někdejší partnerku ubodal.

Maslin nakráčel v únoru 2014 do kadeřnictví La Bella Beauty Salon v Gloucesteru s velkým kuchyňským nožem, který měl 30 cm dlouhou čepel. Kudlu si koupil před krvavým činem, který si dopředu naplánoval.

Pár minut před útokem napsal expartnerčině sestře Chloe textovou zprávu: „Varoval jsem vás všechny.“ V kadeřnictví se vrah vydal za mladou ženou, která ho opustila, a zasadil jí 14 bodných ran, které neměla nejmenší šanci přežít. To vše před zraky zákazníků.

Po dopadení byl odsouzen k doživotí ve vězení. Podle britských zákonů se nemůže ani při předčasném propuštění za dobré chování dostat ven dříve než po odpykání 24 let ve vězení. Policie po jeho uvěznění přiznala, že pochybila.

Maslin měl totiž bohatou historii násilných záznamů a strážci zákona si informace o něm získané nestihli vyměnit včas, aby zakročili. Před smrtí Hollie byl Maslin zatčen celkem třiadvacetkrát. Důvodem bylo domácí násilí, poškození cizí věci, krádež a držení drog.

Myslím, že je správné dát najevo, že si uvědomuji, že jsme neprokázali dobrou službu a je nám to velmi líto,“ prohlásil podle britského deníku Daily Mail detektiv Simon Atkinson. To je sice pěkné, ale život to Hollie nevrátí.

lunatic ( 14. února 2019 20:39 )

Škoda,že paní Rosamunde Pilcher nedávno zesnula ;určitě by trvala na tom,že tomu příběhu vdechne romantický nádech

havran2 ( 14. února 2019 18:12 )

Kde je diskuse na umláceného psa ? Proto,že ho umlátili cikáni ? ? ?

exekutor ( 14. února 2019 18:05 )

Muslim?Tak to žádné překvapení

boxer ( 14. února 2019 18:01 )

Velká většina tady těchto "pologibonů" má násilí v krvi.A ještě ke všemu to byl několikanásobný násilník. Holka šlápla do velkého h.o.v.n.a.!!!! A takových je nespočet !!!!

pafka69 ( 14. února 2019 17:56 )

Vy jste ale skupinka zoufalcu - 5 let stara historka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání