Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brutální útok na místostarostu ze Zlínska: Padlo nejméně 20 ran pěstí!

Autor: ital - 
15. ledna 2019
21:41

Na místostarostu obce Podkopná Lhota zaútočil neznámý muž ve chvíli, kdy napadený uklízel sníh. Agresor jej začal bezhlavě bít, až nebohý muž zůstal bezvládně ležet na zemi. Případem se zabývá policie, která zatím ještě nikoho neobvinila.

Místostarosta obce Podkopná Lhota ve Zlínském kraji zrovna uklízel sníh, když se k němu dle jeho slov zezadu přiblížil neznámý muž a začal jej agresivně bít. Napadený později tvrdil, že dostal nejméně dvacet ran pěstí a také kopanců. Zůstal potom ležet bezvládně na zemi. „Byl celý od krve. Sbíral se ze země a byl dost potlučený,“ sdělil místní chatař FTV Prima. „Měl celou pusu od krve a roztržené obočí. Myslím, že také zlomený nos.

Po převozu do nemocnice provedli lékaři místostarostovi vyšetření, které naštěstí neprokázalo žádná vážná zranění. V současné době se již zraněný zotavuje doma. Jeho matka reportérům prozradila, že je na tom její syn psychicky velmi špatně. „Bolí ho hlava a žebra. Nemůže se pořádně nadechnout a pořád jenom leží,“ popsala Primě nešťastná matka.

„Ten den byl pobodán starosta Gdaňsku v Polsku. A teď se budou i tady v Česku napadat zastupitelé? Vždyť to přece není možné!“ uvedl k případu starosta Podkopné Lhoty Libor Baďura.

Otázkou nadále zůstává, kdo na místostarostu zaútočil. Sám tvrdí, že útočníka poznal, a jeho jméno dokonce už oznámil policii. Podle jeho slov jde o syna jednoho významného obyvatele obce. Naneštěstí však neexistují žádní svědci útoku. TV Prima s údajným pachatelem mluvila. Ten prý odpřísáhl, že s útokem nemá vůbec nic společného. Jeho jméno zatím tak zůstává nezveřejněno.

Policie nadále pokračuje ve výslechu svědků a čeká na výsledky z lékařské zprávy o zraněních, které napadený místostarosta utrpěl. Na základě toho se teprve bude řešit, zda někoho obviní. „Je to katastrofa, co se tu děje! Můj syn se snaží pro obec udělat maximum a takto se mu za to odvděčí,“ uzavřela s pláčem místostarostova matka.

haluzakovnik ( 6. prosince 2019 02:24 )

Nějak se mi tomu nechce věřit. Potom byl blbý, jelikož měl mít v ruce zaplé nahrávání na telefonu, to je základ natáčet to, a málo kdo si co dovolí, je to lepší jak zbraň

haluzakovnik ( 6. prosince 2019 02:21 )

To jste mi banda vylízanců, normálně dostávám tak štědré dary a ještě s takovým předstihem a tupě uvědomělý občan mi to musí svými duševními blitky kazit. Pamatujete na toho cigoše, co dal nabudku tomu státnímu zástupci praseti? Krása a nádhera.. a ta fotka překrásná, jsem moc rád za to, že někdo taky umí vzít situaci sjednat si pořádek. Jelikož policie je neschopná, policie pomáhá exekuční mafii ve vykrádání toho prd největším chudákům... Kryjou organizované zločince, kšeftují s vším možným.. A nikdy nic nevyřeší, tudíž takhle to má vypadat. Protože jestli si lidé právo nevybijí, dopadneme tak že nás pak budou ty děcka uprchlické okrádat a my s budeme nechtat. Teda vy, jak vidím jak lpíte na zákonu a přehlížíte spravedlnost.

jansochor ( 16. ledna 2019 22:25 )

Napadení veřejného činitele. Tak uvidíme jaké má policie skutečné možnosti k usvědčení pachatele. Čin byl vyšetřován prakticky neprodleně a pachatel na místě musel zanechat mnoho stop. Navíc k tomu došlo na sněhu, což je další usnadnění vyšetřování. Takže pokud je pravda, co o svých možnostech říká policie, musí být pachatel usvědčen během hodin, maximálně několika dnů, jinak by to byla pro policii ostuda a důkaz, že zase tolik možností k usvědčení pachatelů nemají a soudy soudí víceméně podle ksichtu, jak se u nás stalo už několikrát.

sacred10 ( 16. ledna 2019 11:18 )

Tak tohle dobře znám,když chce člověk po lidech,aby bylo vše v pořádku je s tím akorát problém.

Perun ( 16. ledna 2019 08:23 )

No, tak aby bylo jasno - z té oblasti pocházím a dobře vím, o co jde - místostarosta chtěl dlouhodobě spravedlnost a musel ji vymáhat i přes úřady, což se smozřejmě dotčeným osobám nelíbilo a jednomu z nich rublo v palici. Takže žádné - "synáček bohatého tatíčka se nudil" a nebo "Havlovy děti".. Je to prostá pomsta v afektu. Policie jméno má. Ještě k místostarostovi - mladý, poctivý a chtěl, aby všechno bylo na obci v pořádku. To se dnes bohužel moc nenosí a doplatil na to. Obávám se, že tímto se na všechno už asi vykašle a nebude mu to stát za to, aby se v něčem angažoval, což je pro tuto vesnici velká škoda. Takže Simeone - ano, místostarosta opravdu je hodný a milý člověk, ale taky přímý a nesmlouvavý a opravdu je v tom spor. Ovšem soudný člověk to nebude řešit přece napadením.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání