Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyhazovače (†33) ze sexparty ubodali na Nový rok: Vraždil syn radikálního imáma?!

Aktualizováno -
3. ledna 2019
20:00
Autor: shp - 
3. ledna 2019
15:58

Byl po uši zamilovaný do své přítelkyně, kterou si chtěl brzy vzít. Ke svatbě už ale nikdy nedojde. Rumunský vyhazovač Tudor Simionov (†33) zemřel na Nový rok v ranních hodinách. V londýnské čtvrti Mayfair ochraňoval zámožné návštěvníky luxusní party, kde podle všeho nebyla nouze o sex ani drogy. Při bitce byl pobodán do srdce a už mu nebylo pomoci. Po vraždě byl zadržen syn radikálního eximáma, který byl vyhoštěn z Velké Británie.

Byla to divoká party. Na co jste si vzpomněli, to tam bylo,“ řekl zdroj MailOnline. Večírek pořádal nechvalně proslulý muž. Nejde o nikoho jiného než samozvaného aristokrata Edwarda „Lorda“ Davenporta (53). Byznysmen byl v roce 2011 usvědčen za zpronevěru v přepočtu 128 milionů korun.

Za zločin dostal osm let ve vězení, ale byl podmínečně propuštěn po třech letech poté, co se mu podařilo úřady přesvědčit o tom, že mu selhávají ledviny a je fatálně nemocen. Jak je vidět, lhal, protože si užívá nezřízeného života svobodného muže. Nebýt tedy jeho a jeho touhy opět si namastit kapsy, mohl by Tudor nejspíš žít.

Odvážný vyhazovač se nebál postavit devíti mužům, kteří se chtěli na Nový rok kolem půl šesté ráno probojovat do sídla, jež má hodnotu v přepočtu 355 milionů korun a kde v minulosti údajně probíhaly dokonce swingers party. Sám Davenport prý vybíral vstupné, které se vyšplhalo klidně na 60 tisíc Kč za stůl pro pětici mužů.

Tudor odvážně bojoval proti přesile a jeho poslední okamžiky se dokonce podařilo natočit na video. Nakonec mu jeden z agresorů zasadil ránu do srdce. Odvážný vyhazovač chránící party, která byla podle sousedů eroticky orientovaná, byl do jedné minuty mrtvý. Zachránit se ho již nepodařilo.

Viděl jsem ho, jak se vrátil dovnitř. Měl na sobě oblek, který byl celý pokrytý krví. Neměl na sobě ochrannou vestu nebo cokoliv jiného. Viděl jsem, jak mu krev teče z hrudníku. Chytil jsem ho za záda, vzal ručník a držel ho na ráně. Neřekl ani slovo, byl v šoku. Přežil minutu,“ řekl promotér klubu Leroy Rose (25).

Tudor se měl přitom letos ženit. „Na Silvestra byl můj přítel a budoucí manžel bodnut do srdce v práci. Ztráta je to nesnesitelná. Je pro mě těžké najít ta správná slova – jeho nečekaná smrt nás všechny šokovala,“ napsala na Facebook přítelkyně Madalina, která doufala, že se svým milým založí rodinu.

Z vraždy Tudora byl podezřelý Imran Kamel (26). Po zadržení ho však zatím policie obvinila jen z nelegálního držení zbraně. Později se ukázalo, že je vyslýchaný synem radikálního eximáma Abu Hamzy (60), který pochází z Egypta. Ten byl v roce 2012 po úmorném osmiletém soudním boji vyhoštěn z Velké Británie do USA. Tam byl o tři roky později uvězněn na doživotí za terorismus. 

Madalinu nyní čekají chvíle plné smutku. Musí zařídit převoz těla svého přítele do rodného Rumunska a připravit pohřeb. Nový rok pro ni nemohl začít hůře.

pavel11 ( 4. ledna 2019 07:10 )

evropni vyhynou na nožíky muslimu

HledacPravdy ( 4. ledna 2019 04:27 )

Kdybys viděl původní nadpis tak bys věděl, kdo je negramot. Mimochodem před slovem negramot, ti chybí čárka.

latecia ( 4. ledna 2019 00:33 )

Hrdina nebo hloupy naivka

PPP150W ( 3. ledna 2019 23:15 )

Jo, akorát do doby, kdy vám muslimskej gauner zabije příbuznýho, že jo? A pak to bude: -1 bílej=+ pro cigány. Obě rovnice jsou správně, i když se vám jedna z nich nelíbí. To je matematika. Máte ji rád? Já neskutečně. Je nestranná, bez předsudků, logická.

Larry61 ( 3. ledna 2019 21:49 )

Ty se nauč česky , než se začneš zviditelňovat negramote!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání