Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Medvěd řádil na vánočním večírku: Šelma uhryzla nebohé návštěvnici ruku!

Medvěd měl být atrakcí, místo toho 53leté ženě utrhnul ruku
Medvěd měl být atrakcí, místo toho 53leté ženě utrhnul ruku  (Autor: VKontakte)
Autor: chal - 
26. prosince 2018
06:30

Vánoční večírek se neobejde bez bramborového salátu, alkoholu a dárků. A v Rusku samozřejmě ani bez medvěda! Jeden byl i na večírku, který se uskutečnil v hotelu ve městě Ačinsk a dopadl tragicky.

Jedna z návštěvnic hotelu se totiž pokusila medvěda nakrmit a strčila mu pamlsek skrz mříž do klece. Medvěd ale využil příležitosti a podle známého pořekadla místo nabídnutého prstu sežral celou ruku.

Nejmenovaná 53letá žena neměla proti síle medvěda šanci. Neopatrná Ruska přišla vmžiku o ruku. Následkem zranění utrpěla masivní ztrátu krve a nyní leží v kritickém stavu v nemocnici.

„Ten medvěd se jim pomstil, protože ho tam drží jako ve vězení. Snědl tu ruku jako sváteční večeři,“ řekl médiím cynicky jeden z místních. Podle něj držel majitel v kleci jako atrakci pro hosty dokonce dva medvědy. Jejich majitel dostal od úřadů příkazem oba pustit do divočiny, nařízení ale neuposlechl.

Jeden z hostů vypověděl, že spolu s ostatními oba medvědy často krmil. Prý ale nikdy do klece nenatáhl ruku. „Krmili jsme je pomocí tyče. Někdy medvěd otevřel tlamu jako hroch a my mu do ní hodili jablko. Jsou chytří. Natahují tlapy, aby dostali pamlsky,“ řekl médiím. Tragickou událost nyní vyšetřuje policie.

ki33 ( 26. prosince 2018 14:15 )

Měl být už dávno v přírodě. I tam se neuspolechnou nařízení. Snad se to teď pohne.

nika70 ( 26. prosince 2018 14:02 )

Tobě by měli ufiknout kulky s takovým názorem. Lidi zasahují do přírody a to mají za to.

nika70 ( 26. prosince 2018 14:00 )

Akorát se obávám, že teď chudáka medvěda utratí, když ochutnal lidskou krev

Pohybovenadany ( 26. prosince 2018 13:45 )

Měl ji sežrat celou , ženské nemaji rozum . Však to vidíš .. Vondtačková, Tereza, Koukalová, Bohdalka,

nemocna ( 26. prosince 2018 12:43 )

dobře jí tak neměla dávat ruku do klece ale škoda že to méda neudělal majiteli at má památku na jeho chování k němu, chudák medvěd v přírodě by se měl líp, proč jen lidi musí týrat zvířata v klecích, vládnout nad někým, obohacovat se tím, myslí jen sobecky na sebe, neumí se vcítit do toho zvířete jak hrozně trpí, at všichni tyrani trpí neskutečnou bolestí až do své smrti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání