Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt popové hvězdy: Sexy zpěvačku vylovili z Dunaje!

Autor: shp - 
19. prosince 2018
15:13

Byla talentovaná, sexy a dařilo se jí. Život rumunsko-kanadské popové hvězdy přesto vyhasl předčasně. Zpěvačka Anca Pop (†34) zemřela za záhadných okolností. Její auto sjelo v rodném Rumunsku do řeky Dunaj. Mrtvolu blonďaté umělkyně našli potápěči v zatopeném voze.

Co se přesně stalo, je zatím záhadou. Policie případ usilovně vyšetřuje. Strážce zákona zalarmovala sestra zpěvačky poté, co se Anca Pop neukázala doma v neděli na rodinné sešlosti. Popová hvězda přitom zemřela jen několik kilometrů od svého domova, když její auto sjelo přímo do Dunaje.

Hudební styl zpěvačky byl hodně osobitý. Šlo o kombinaci balkánské hudby s klasickým popem, který známe z rádií. Anca Pop se narodila 22. října 1984 v jihovýchodním Rumunsku. Když jí byly tři roky, její rodina se dostala pomocí nafukovacího člunu přes Dunaj. V náručí ji držela matka.

Emigrace do Kanady

Když dorazili do Srbska, rodina se vzdala tamním úřadům. Později požádali o azyl v Kanadě. Nakonec ho dostali a přestěhovali se do Ontaria. Do Rumunska se vrátila rodina v roce 1993, když již v zemi nepanoval totalitní režim. Anca Pop byla a i po své smrti je v Rumunsku velmi populární.

Nyní si uvědomuji, jak moc jsem tím, čím jsem dnes, a to, jak píšu teď songy, je výsledek událostí, které obklopovaly můj život a moji rodinu ode dne jedna. Nenarodila jsem se jako hudebnice, ale postupem času jsem se jí stala,“ komentovala Anca Pop svoji kariéru před svou tragickou smrtí.

dragomira ( 20. prosince 2018 08:24 )

Hm... Úplně ji vidím jak mi polyká ptáka Škoda ji.

villon ( 19. prosince 2018 23:22 )

R.i.p. Byla hodně sexy.

tompetr88 ( 19. prosince 2018 19:17 )

[-Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : tress.is/zeny

antismejd ( 19. prosince 2018 18:24 )

mimořádně bizarní popová hvězda!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání