Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dcera feťačky Katky má temné vyhlídky: Kvůli rakovině do dětského domova?!

Autor: chal - 
5. prosince 2018
16:54

Nejznámější české narkomance Katce (41) svitla naděje, že dostane zpátky do péče dceru Terezu (10). Tu má už několik let na starosti Katčina maminka. Seniorka ale podle serveru extra.cz bojuje s rakovinou. Dceři tedy dala nabídku – překonej závislost a Terezku dostaneš zpátky!

Katka o nabídce informovala server extra.cz. „Nemohu mít Terezku kvůli drogám. A taky kvůli tomu, jak žiji. Ale vysvitla naděje, když mi máma dala nabídku, že pokud půjdu na detox a budu mít slušné zázemí, dala by mi Terezku do péče,“ řekla.

Jenže slušné zázemí Katka rozhodně nemá. Bydlí totiž v kanále u pražské Invalidovny a třikrát za den si píchá koňskou dávku heroinu. Do Katčina obydlí se o víkendu vydal redaktor extra.cz, ale narkomanku tam nezastihl. V brlohu byl zato Katčin přítel Jiří, který se o těžké situaci ochotně rozpovídal.  

„Katka se zase nevrátila od pátku sem, nevím, kde je… A pokud jde o nabídku mít Terezku v péči, nezvládá to,“ řekl smutně. „Jediné, co ji zajímá, je, jak sehnat fet. Tohle jí mám za zlé. Ta malá holka za nic nemůže a Katce to je jedno,“ dodal.

Katka podle všeho nemá vůli se závislostí bojovat. Šanci, že by se vzchopila, Jiří nevidí příliš nadějně. Bezdomovec po 4 letech vztahu prý navíc uvažuje o rozchodu. Katka se s dcerou vídá přibližně jednou za půl roku. 

Katka v minulosti už mnohokrát slíbila, že s fetováním přestane, droga je ale silnější než ona a nejeví se jako pravděpodobné, že by teď po 26 letech měla s jejím užíváním přestat. Osud malé Terezky není růžový. Pokud přijde o babičku, nebo u ní kvůli jejímu špatnému zdravotnímu stavu nebude moci zůstat, na matku se spolehnout nemůže. Jako nejreálnější varianta se tedy v takovém případě jeví dětský domov.

 

blesk_z_cisteho_nebe ( 17. dubna 2019 03:58 )

Hezká? No nevím, na mě má až moc ostré mužské rysy a rybí rty. Předtím byla maladá, no. Ale začala s tím moc brzy a teď bypadá na 80 a přitom je jí kolem 40. Předčasně zestárla a podle mě to už nepotrvá moc dlouho. Podívejte na ty hluboké vrásky na čele. To značí nějakou vnitřní nemoc, selhávající orgán.

blesk_z_cisteho_nebe ( 17. dubna 2019 03:56 )

Katka je smažka a je ztracený případ. Podle mě je do pár let po ní. Podívejte, jak vypadá. Ta je ráda, když se ráno ještě vůbec živá probudí a nemůžu uvěřit tomu, že by někdo jen na mikrosekundu vážně uvažoval o tom svěřit jí holčičku do péče. Pokud nemůže být malá dál s babičkou tak jedině pěstounská péče.

baronessa ( 6. prosince 2018 13:46 )

Ta holčička to má hodně smutné. Možná by byla lepší pěstounská rodina? Nevím, jak to chodí, tam by měla pro sebe víc pozornosti pěstounů. A její matka určitě nepřestane fetovat. Poprvé to bylo, aby jí bylo dobře, teď už jen kvůli tomu, aby jí nebylo zle....

jetela ( 6. prosince 2018 10:49 )

Lepsi v decaku, nez u fetky.

bezodkladne ( 5. prosince 2018 23:57 )

Byla to hezká holka. Teď už není návratu pro ni. Holčička bohužel půjde do děcáku. Ta tomu dala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání