Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nenávist a zrada: Přítel feťačky Katky drsně zaútočil na Třeštíkovou

Autor: DH - 
29. října 2018
09:49

Není tomu tak dávno, co došlo k dojemnému setkání. Před kamerou se sešla slavná režisérka Helena Třeštíková (69) a asi nejslavnější česká narkomanka a bezdomovkyně Katka Bradáčová (40). Právě o té Třeštíková natočila dokument „Katka.“ Při společném setkání měla režisérka feťačce nabídnout pomocnou ruku. Tu jí ale, podle slov Brádáčové, zatím nepodala.

„Helena se neozvala. Míč byl na její straně. Já osobně Helenu nemám rád. O nás se říká, že jsme feťáci, že neplníme sliby, ale tady je vidět pravda,“ řekl serveru Extra přítel narkomanky Jiří, který s ní žije už 4 roky.

Partneři spolu nyní „bydlí“ nedaleko Invalidovny ve stanu pro dva, který si koupili za 200 korun. Je ale možné, že na zimu se budou stěhovat.

„Na zimu bychom měli být v baráku, kde normálně funguje topení,“ uvedl Jiří. Katka také doufá, že by se v budoucnu mohla dočkat i péče o svoji devítiletou dcerku Terezku (9).

Třeštíková měla narkomance nabídnout koupi nového stanu a brzké setkání, k tomu ale  zatím nedošlo. To ostatně potvrdila i samotná režisérka.

„Ještě jsem ji nekontaktovala. V tuto chvíli mám hodně práce, takže to není aktuální,“ uvedla pro Extra.

Katka Bradáčová ztvárnila hlavní roli v dokumentu Katka, na kterém spolu s režisérkou spolupracovala dlouhých 14 let a který představuje příklad, jak daleko může závislost na heroinu zajít. Širší veřejností je velmi dobře hodnocen a často slouží na školách jako osvěta proti užívání drog.  

Video: Trailer k dokumentu Katka

Silvia Blahovská ( 2. července 2023 16:15 )

zmeňte lieky, milan1959...

Silvia Blahovská ( 2. července 2023 16:13 )

Silvia Blahovská ( 2. července 2023 16:13 )

jullieta ( 5. prosince 2020 09:56 )

Hm pořádnej vohňostroj nechají dnes bydlet i za údržbu pocit ochrany a bezpečí. A o natáčení je také zájem. Lepší než nějaká pošraňá prďel pošranrandíra. Možná budou i ledový čokolády. Vaše čoko

bjuno ( 5. prosince 2018 22:15 )

Leonie - a proč jí nepomůžeš ty když jsi chytrá jak trojkolka.... Kdo ví jak to s tím "slibem" bylo, fetky mají bujnou fantazii - viz prohlášení že budou bydlet ve vytopeném baráku. A kdo to bude platit? To je zase feťácký výmysl aby pak mohli prohlašovat jak to nevyšlo a někdo jim zase ublížil a podvedl je....

Zobrazit celou diskusi