Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenka amerického Neffa Nováka: Měl rád drsný sex, škrtil mě při něm

Autor: shp - 
6. prosince 2018
05:40

„Americký Neff Novák“ Chris Watts (33) byl odsouzen za vraždu těhotné manželky Shannan (†34) a dcerek Celeste (†4) a Belle (†3) na doživotí. I když toto monstrum hnije právem za mřížemi, vycházejí na povrch další děsivé detaily z jeho života. Jak jeho exmilenka prohlásila, liboval si v hodně drsném sexu, při kterém ji dokonce škrtil.

Amanda McMahon tvrdí, že měla s vraždícím manželem Wattsem krátký románek v březnu. Seznámili se přes aplikaci Tinder, prozradila Inside Edition. Na prvním rande si dali Tacos a sledovali snímek Prokletý ostrov, v němž hraje hlavní roli Leonardo DiCaprio (44). Detektiv Teddy Daniels, kterého ve filmu ztvárňuje, přitom uškrtí svou manželku poté, co žena zabije jeho děti.

A podle McMahon si Watts škrcení užíval i v posteli. Při sexu na ni byl hrubý a drsný a ruce jí kolem krku dával také. Přesto ho popsala po prvním shledání jako slušného muže. „Vypadal jako gentleman,“ prohlásila. Detektivové dokonce měli vyšetřovací verzi, že se Watts nechal inspirovat Prokletým ostrovem, jelikož v jednu chvíli tvrdil, že jeho těhotná manželka děti uškrtila.

Milenka nevěděla, že je ženatý

Sama McMahon potvrdila, že se z Wattse stával v posteli úplně jiný člověk. „Nejlepší způsob, jak to popsat, je, že se z něj stávala úplně jiná osoba,“ prozradila. O tom, že je ženatý, nevěděla. Tvrdil jí totiž, že se již rozvedl. Románek s ním pro ni neměl dlouhého trvání. Watts si brzy našel novou milenku v podobě kolegyně z práce Nichol Kessinger. Ta s ním dokonce plánovala svatbu.

Případ Wattse až strašidelně připomíná vraždu Ireny Neffové (†28). Dceru českého spisovatele v roce 2008 zabil manžel Robert Neff Novák, který nejdříve tvrdil, že se jeho žena ztratila, a předstíral, že po ní pátrá. Po dvou týdnech se k činu doznal. Stejně se po zabití ženy a dcer zachoval i Chris Watts. Tělo své manželky přitom zakopal do mělkého hrobu nedaleko své práce. Mrtvolky dcerek naložil do barelu s ropou.

IIdiko ( 6. prosince 2018 09:18 )

Hanzel, a jeho manzelka shanann je uplne blba slepa? Pica? A Mluvi potichu? Chris je gay? Nemiloval manzelku? Od zacatku? ..

pekaaaros ( 6. prosince 2018 08:40 )

to nemůžete napsat do perexu "upozornění: článek obsahuje vyzrazení části děje k filmu Prokletý ostrov" ?

pekaaaros ( 6. prosince 2018 08:34 )

 dík, že jste mně právě vyzradili spoilery k filmu Prokletej ostrov, na kterej jsem se chtěl dneska podívat !

Gammi ( 6. prosince 2018 08:29 )

Nikdo ji nenutil mu lézt do postele chuděra.

Taurus70 ( 6. prosince 2018 07:17 )

Opravdu slecna vypada na netykavku,prace kvuli sexu se na sitich seznamuji hlavne slusne holky rekl bych skoro az jeptisky a popisovat verejne intimni vecy verejne ,svedci o dusebvni a moralni zpusobilosti tohoto tzv.stvoreni,dama to rozhodne neni,vysetrovateli at popise cokoliv ale zviditelnovat se timto zpusobem je ubohe😠🤐👿

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání