Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Státní zástupce opět znemožnil Tereze promluvit! Bojí se odkrýt karty? Na pořadu dne je křížový výslech!

Autor: chal - 
30. listopadu 2018
18:20

Tereza H. (22) se v pátek dostavila k pákistánskému soudu, aby se k případu konečně sama vyjádřila, jenže k náročné výpovědi nakonec nedošlo. K soudnímu stání se totiž ani tentokrát nedostavil státní zástupce.

Češka Tereza H. souzená v Pákistánu kvůli údajnému pokusu o propašování heroinu ze země se i v pátek do justičního paláce dostavila zbytečně. Státní zástupce, který má případ na starosti, se totiž opět nedostavil. Celá kauza začíná připomínat nekonečný seriál.

Páteční líčení se zařadilo do dlouhého zástupu těch z mnoha důvodů odložených. Tentokrát byla opět na vině absence státního zástupce. „K dnešnímu soudnímu stání s Terezou nedorazil státní zástupce, a tudíž nebylo možné v řízení pokračovat,“ sdělila Blesku tisková mluvčí Ministerstva zahraničních věcí ČR Michaela Lagronová.

Podle našeho zdroje z Pákistánu se žalobce omluvil pro nemoc. Soudce tak páteční stání odročil na pondělí. „V pondělí by se k případu měla vyjádřit sama Tereza,“ sdělila mluvčí, co bude na programu, pokud se všichni účastníci řízení dostaví.

Tereza cestou k soudu asi už věděla, že nebude muset podávat náročnou výpověď, protože působila po delší době opět uvolněně, než je u ní v poslední době zvykem. Rozdávala úsměvy na všechny strany, vtipkovala se svým advokátem a celá zářila. Obviněná Češka má tedy dva dny k dobru, aby  se připravila na možná nejdůležitější vystoupení svého života. Tereza jistě doufá, že jí získaný čas pomůže.

Mladou krásku zadrželi celníci letos v lednu s takřka devíti kilogramy heroinu schovanými ve dvojitém dnu kufru. Tereza po celou dobu desetiměsíčního pobytu ve vazbě vinu odmítá. Do Pákistánu prý jezdila kvůli práci. Terezina kamarádka Simona v rozhovoru pro Blesk potvrdila Terezinu verzi, ovšem své líčení toho, co přesně tam dělaly, několikrát změnila.

Nejdříve tvrdila, že v Pákistánu obě jen pózovaly pro focení jako modelky v plavkách, ale pak kápla božskou a přiznala, že jejich výlety na Střední východ souvisely s erotickým průmyslem. Kamarádky podle Simony už dříve jezdily za výdělky do Švýcarska, kde se živily jako luxusní společnice v erotickém salonu.

cakalik cakalik ( 30. listopadu 2018 22:00 )

nakonec to že je šlapka tvrdila "jen"-Simona...

bullshit ( 30. listopadu 2018 20:25 )

Mladou krásku zadrželi celníci letos v lednu s takřka devíti kilogramy heroinu - hlavně abychom se z ní nepos.rali...

cakalik cakalik ( 30. listopadu 2018 19:48 )

že by zdejším novinářům začalo docházet,že to mohlo být jinak?chybí Tit.PAŠERAČKA!!!

fido2 ( 30. listopadu 2018 19:27 )

Vedle Terezy je takové šikovné děvče...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání