Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Byl jenom kostřička, které zbýval den života. Oscara zachránili ochránci zvířat, teď pátrají po majiteli

Autor: shp - 
24. listopadu 2018
15:39

Poblíž rušné silnice v anglickém Stockportu našli lidé sedmiletého Oscara v naprosto zbídačeném stavu. Americký buldok vážil pouhých 22,5 kilogramu, což je polovina jeho normální váhy. Podle ochránců zvířat mu zbýval maximálně den života.

Vyhublého hafánka zachránili ochránci zvířat z anglické organizace RSCPA. „Je to zdvořilý a přátelský pejsek, ale je to doslova kostlivec,“ řekla Daily Mailu inspektorka Nadine Pengilly.

Pohled na psíka byl prý opravdu trýznivý. „Je tak vychrtlý. Během mé šestnáctileté kariéry, jako inspektorky u RSPCA, je to nejvyhublejší pes, kterého jsem viděla, a není mrtvý. Od smrti ho dělilo 12 až 24 hodin,“ pokračuje.

Je tak hladový, že když mu vezmete talíř, dívá se na vás tak smutně,“ uzavřela. Ochránci zvířat nyní pátrají po původním majiteli, který je zodpovědný za to, co se zvířeti stalo.

4552 ( 24. listopadu 2018 19:38 )

tak jsem si poplakala.VELKÝ DÍK doktorům co OSKARA zachránili a přeji pejskovi at pozná lepší život u hodných lidí a tomu tyranovi zrůdě at se vše vráti, bude to spravedlivé.Někteří t.zv. lidi nejsou lidi ale zrůdy na odstřel.

flora ( 24. listopadu 2018 18:24 )

Nevím, co se té zrůdě, která Oskara týrala stane, pokud ho v Anglii najdou. Ale vím, že ve Zlině tady tomu, kterému hrozí třiroky, zas dají jen podmínku např. zamést 3x před obecním úřadem Se zákonama na ochranu zvířat si můžeme pouze podkládat nohy kývajícího se stolku https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/575518/ustekaneho-psa-zabil-smetakem-pak-rekl-ze-toho-n elituje-muzi-ze-zlina-hrozi-tri-roky-za-tyrani.html

verka1 ( 24. listopadu 2018 17:17 )

To udělala bezcitna zrůda. Přísnější tresty a až se něco změní. Co na to EU?

ivanak ( 24. listopadu 2018 17:11 )

Dokud se takové hyeny nebudou dostatečně trestat,budou to další a další dělat také.Potřebovali jít do vězení a nejlépe do vězení v JAR.

hanka666 ( 24. listopadu 2018 16:48 )

To snad není možné. Moje kamarádka měla přesně takového amerického buldoka.Byl to miláček všech,zlatý Mufík.Vždycky mi bral rohlíky z nákupní tašky, lehl si,vzal si je do pacek a úplně se s tím rohlíkem mazlil. A ted vidím takovou hrůzu. Měl svůj gauč, spoustu lásky, procházky....Kdo tohle může udělat???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání