Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vystrašení pejsci zemřeli v objetí. Zavřeni byli bez jídla v prádelně plné výkalů a moči 11 dní

Autor: shp - 
28. října 2018
11:24

Pohled, ze kterého bolí srdce. Dva vystrašení pejsci zemřeli v objetí na dehydrataci a vyhladovění v australském Albury. Jejich majitelka je zavřela v prádelně a 11 dní je nekrmila. Nebohá zvířata zahynula ve vlastních výkalech a moči.

Majitelka Kimberly Thi-My Atwell přiznala, že když psy naposledy krmila, byli viditelně pohublí. Pak je po dobu 11 dní nechala v prádelně svému osudu bez dozoru. Štěňátko australské Kelpie a dvouletý kříženec stafordširského bulteriéra neměli šanci přežít.

Inspektor australské organizace na ochranu zvířat RSPCA je našel v srpnu loňského roku. Jejich majitelka byla přitom nyní soudem nepřiměřeně potrestána. Za jejich bolestivou smrt byla odsouzena k pokutě v přepočtu pouhých 2600 korun a 80 hodinám veřejně prospěšných prací.

Co můžete vůbec říct o případu tak smutném a až frustrujícím způsobem vyhnutelném? Naše práce nikdy nebude snadnější, když vídáme hrůzy jako tuhle. Nedokážu si představit, jakou bolest a utrpení museli tito psi prožívat během svých posledních hodin,“ řekl zástupce inspektora RSPCA Scott Meyers.

VIDEO: Neuvěřitelná krutost: Uprostřed pole ležela štěňata, půlka jich zahynula

rubina ( 28. října 2018 15:36 )

smrt za smrt

bibijana ( 28. října 2018 14:28 )

Pro citlivé lidi,ke kterým patřím i já,jsou tyhle zprávy obrovským traumatem.Nejhorší je, že tohle všechno zůstává bez trestů a vyšumí to dp ztracena.Za rok 2017 byli v ČR odsouzení za týrání zvířat pouze dva ! lidi,ostatní dostali pokuty ve správním řízení do výše 2 tisíc korun!!!Co případ Berousek a jeho lvi?Nic se neděje!Všechno mají podplacené, je to klan, mafie. V pátek nový otřesný případ týrání hospodářských zvířat v Křižanovicích u Bučovic.Otřesné, zrůdné!Přitom se tváříme jako civilizovaný stát, noblesní republika, samé oslavy a proč?V kulturně vyspělém státě s přísným zákonem na ochranu zvířat by se tohle nestávalo.Příkladem je Švýcarsko, Rakousko.Hanba této republice!!!

arne100 ( 28. října 2018 13:41 )

Ano to je dnešní móda aby každý měl nějakého smetáka.Většinou paničky každý ví k čemu jim jsou.Nejhorší je že mladé maminky s miminem v kočárku a jedním dítěm starším jdou do města a ještě v ruce drží řemínek se psem.Prostě si říkají proč bysme nemohli být IN.Vidím to často.V paneláku nemá pes vůbec být.Podle toho to tady taky vypadá.

dragomira ( 28. října 2018 12:52 )

Lidské zkhurvene HYENY!

ki33 ( 28. října 2018 12:19 )

Slovenské osady - všichni o tom ví a ti co mohou, na to se.rou! Soudci. Politici. Mají moc změnit zákony. Mají moc dávat nejvyšší sazby natvrdo. Bože. Už něco udělej. A nejen slovenské osady - i množírny a všechny svi.ně, které ubližují zvířatům a všem živým tvorům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání