Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zápasníkovi rozmlátil rival o hlavu betonový kvádr, wrestler nyní bojuje o život

Autor: shp - 
23. listopadu 2018
11:00

Že je wrestling pouze sehrané divadlo? V Americe nejspíš ano, v Mexiku tomu tak ale rozhodně není. Na vlastní kůži to poznal wrestler El Cuervo, kterému jeho rival Ángel o Demonio rozlomil o hlavu betonový kvádr. Zápasník nyní bojuje o život v nemocnici.

Byl to hodně drsný zápas. El Cuervo praštil svého krvácejícího soupeře po hlavě židlí. Ángel o Demonio ale mezitím do ringu přinesl dva velmi těžké kvádry betonu. Když El Cuerva přemohl a on ležel na zemi, prohlásil: „Teď je čas na to, abys prohrál. Je mi líto, brácho,“ a kvádr na něj hodil.

Poté, co beton zápasníka zasáhl, ležel dlouho na zemi, než k němu přiběhl doktor. Silně krvácel, což nebylo dobré znamení. El Cuervo byl převezen do nemocnice, kde musel být okamžitě operován. Lékaři totiž zjistili, že má v mozku krevní sraženinu. Nyní na nemocničním lůžku bojuje o život. Ángel o Demonio byl Mexickou wrestlingovou asociací suspendován.

Můj záměr nebyl ho zasáhnout zezadu, ale když se zvednul, byla cihla už ve vzduchu. Chci, aby lidé věděli, že můj úmysl nebyl mu ublížit. Naopak jsem chtěl svést dobrý souboj s osobou, která není kvalifikovaná bojovat extrémně. Ten chlap není připraven a to není moje omluva. Je silný, hezký, elegantní, ale ne extrémní,“ prohlásil Ángel o Demonio, který se dušuje, že je mu vše líto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání