Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná Karolína (25) skončila po plastické operaci nosu v kómatu! Alergie na léky, tvrdí klinika

Autor: chal - 
22. listopadu 2018
14:06

Narkóza je nebezpečná vždycky a všude. V Rusku ale patrně přece jen o něco víc. V kómatu po plastické operaci totiž neskončila jen mladá kráska Karolína Sarkisjan (25). Je jen další z řady ruských žen, které za touhu po krásnějším těle zaplatily vysokou cenu. 

Karolína skončila v kómatu po banální plastické operaci nosu. Rodina krásku přitom od zákroku zrazovala. „Žádnou plastiku nepotřebovala, je nádherná,“ sdělila médiím Karolínina matka. Mladá žena měla po operaci potíže s dýcháním a otékalo jí tělo. Navíc trpěla halucinacemi.

„Anesteziolog přišel brzy ráno a dal dceři hodně prášků. Když jsem se zeptala, proč je jich tolik, odpověděl, že to má předepsáno po operaci. Nikdy si neodpustím, že jsem Karolíně dovolila na ni jít,“ řekla s pláčem Marina. „Jediné, co mi teď zbývá, je modlit se,“ dodala.

Podle šéfa moskevské kliniky, kde operace proběhla, je na vině alergie na léky. „Injekčně jsme jí podali více medikamentů. Jeden z nich byl na podporu funkce slinivky. Myslíme si, že způsobil alergickou reakci,“ popsal svou domněnku.

Po operaci byla Karolína převezena do nemocnice s dýchacími problémy, které způsobil plicní edém. Tam zkolabovala. Od té doby je mladá kráska ve stavu, jako by byla mrtvá.

Vážné komplikace po plastických operacích nejsou v Rusku ničím výjimečným. Jen v roce 2018 došlo k mnoha takovým případům. Kosmetička Marina Kušková (†29) v dubnu zemřela poté, co stejně jako Karolína podstoupila operaci nosu.

Matku dvou dětí Jekatěrinu Kiselovovou (†32) stálo život vylepšení prsou. Inna Moskovajová, 44letá gynekoložka, v květnu zemřela po dvouměsíčním kómatu, ve kterém byla rovněž po plastické operaci ňader.

Operaci nepřežila obchodnice na burze Natálie Poljakovová (†54). Ta si nechala provést facelifting a v důsledku zákroku jí selhaly játra a ledviny.

Dlouhých 13 měsíců v kómatu strávila Galina Rakušinová (†30), než v květnu zemřela. Doplatila na plán překvapit manžela. Potají si pro kvůli němu nechala zvětšit poprsí.

y1xcvbnm ( 22. listopadu 2018 14:36 )

fuj , hubu už si zvětšila a ten nos má opravdu hodně hodně ošklivý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání