Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Osudná chyba na operačním sále: Ženu (†27) z Ruska nabalzamovali zaživa!

Hororová operace v Rusku: Ženu (†27) nabalzamovali zaživa!
Lékaři oddělili siamská dvojčata s pomocí 3D tiskárny. Zákrok se povedl  (Autor: INT, profimedia.cz)
Autor: rc - 
8. dubna 2018
14:33

Krásná Ruska Jekaterina Fedyjajeva (27) zemřela v obrovských bolestech poté, co lékaři v ruském městě Uljanovsku udělali fatální chybu. Do žil jí vpíchli roztok, který se obvykle dává mrtvým, aby se zabránilo jejich rozkladu!

Do nemocnice ve městě Uljanovsku šla Jekaterina Fedyjajeva na rutinní operaci v dobré náladě s tím, že se nic nemůže pokazit a za pár dní bude doma. Ovšem lékaři udělali fatální chybu. Do žil jí píchli formalín, roztok formaldehydu, který slouží k balzamování lidských ostatků, aby nedošlo k jejich rozkladu.

Křehká blondýnka trpěla v obrovských bolestech a křečích dva dny, než upadla do kómatu. „Hýbala nohama, měla křeče, celé její tělo se třáslo,“ popsala pro DailyMail její matka Galina Baryšniková strašlivý pohled na dceru po operaci. „Oblékla jsem jí ponožky, poté župan, pak jsem ji přikryla dekou, ale ona se tak třásla, že to nemohu ani popsat,“ pokračuje ve vyprávění. „Nepřišel se na ni podívat žádný doktor, ačkoliv se probouzela z narkózy. Neměli jsme ponětí, že to byl formalín a oni to věděli velmi dobře, že umyli její tělo jedem  a neudělali nic, aby pomohli. Teď moc dobře vím, že formalín rozežral její tělo zevnitř. Lidé, kteří ji operovali, věděli, že jí podali něco špatného,“ pokračovala ve vyprávění Galina.

Když se její stav zhoršil, byla přemístěna do nemocnice v Moskvě, ovšem už jí nebylo pomoci. Až tam lékaři její matce a manželovi Igorovi řekli, co se opravdu stalo. Lékaři jí podali neuvěřitelných dvaapadesát léků, aby ji zachránili, ale marně. Po několikadenním utrpení zemřela. „To je takový zločin. Mluvila jsem s trestním vyšetřovatelem a řekl mi, že to byla nedbalost, ale tohle je čistá vražda,“ řekla Galina. Policie případ vyšetřuje.

VIDEO: Lékaři oddělili siamská dvojčata s pomocí 3D tiskárny. Zákrok se povedl

Video  Lékaři oddělili siamská dvojčata s pomocí 3D tiskárny. Zákrok se povedl  - Profimedia.cz, Ladislav Laimer, Matěj Šrám
Video se připravuje ...

pajato73 ( 9. dubna 2018 13:21 )

mozna to tu bylo pred 10 lety lepsi... ale spatne tu neni, tak si nestezuj nebo se vrat domu do Cech

soorry ( 9. dubna 2018 13:18 )

Chyba??? pokus, co to udělá za živa. možná se to nemělo dostat vem. balzám nebo novičok, to nic není, kdoví kolik toho mají ještě připravené na pokusy nebo na konkrétní likvidaci. Rusko je velké a tam se toho schová a utají. Katyńský masakr, hrdinka Lajka, smrt Gagarina, Černobyl, Kursk, Litviněnko, Skripalovi, sestřelená letadla.

bibs_7 ( 9. dubna 2018 11:39 )

Já tam jsem, a sdílím názor cloveka, na kterého tak pitome a agresivne reagujes. Pred deseti lety to jeste byl úplne jinej Deutschland. Ten je bohuzel nadobro a na veky veku pryc.

Zdeněk Kopečný ( 9. dubna 2018 10:42 )

Tady už doktoři do lidí zašili operační pleny a kdovíco. Jinak nevím, co je na tom až tolik vtipného. Když tady člověk čte ty názory rádobyvtipálků. Ostatně, podle bučení prý se pozná vůl nebo kráva

zvonik54 ( 9. dubna 2018 09:21 )

 Protože se to odehrálo v Rusku a je to špatná negativní událost, tak Blesk bleskově takovou zprávu vydá! Kdyby to bylo kdekoli jinde na ,,božském" Západě, bude o tom Blesk s řádným uzemněním proti blesku mlčet s zatloukat. Tak to je a bude navždy na věčné časy! Čest práci!

Zobrazit celou diskusi