Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zvrat v kauze pašeračky Terezy: Žalobce se děsí, že ji soudce pustí na svobodu! Jednání schválně natahuje

Autor: dce - 
20. listopadu 2018
14:58

Perné chvíle teď patrně čekají Terezu H. (22) v Pákistánu. Státní zástupce se údajně bojí prohry, a tak hledá další důkazy, kterými by mladou Češku dostal do kouta. Tereza při úterním příchodu k soudu navíc přiznala, že se jí chce brečet. Ve vazbě už strávila několik měsíců a stále napjatě čeká na rozsudek za pašování heroinu, ze kterého je obviněna.

V úterý se Tereza H. opět objevila u láhaurského soudu v Pákistánu. Přicházela opět s úsměvem, ale novináři svou „radost" vysvětlila jednoduše. „Je to jen maska, jsem hrozně unavená. Chce se mi brečet."

Brečet možná ještě bude - podle našich informací na ni totiž státní zástupce chystá další doplňující žalobu. „Tereza musí být v tomto případu potrestána," prohlásil. Jeden z našich zdrojů tuto skutečnost vysvětluje velmi jednoduše. Žalobce se bojí prohry a Terezina osvobození. Proto také jednání natahuje a často je důvodem k odročování. Tak tomu bylo i dnes.

„Soudní stání s Terezou H. opět bez posunu. Opakovaně se nedostavil státní zástupce. Další stání se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu," řekla Blesk.cz mluvčí Ministerstva zahraničních věcí Michaela Lagronová.

Terezu zadrželi na letišti v Láhauru celníci poté, co prošla již dvěma kontrolami. Při té třetí u ní v kufru ale našli 9 kilogramů heroinu. Tereza od počátku tvrdí, že je nevinná, že o drogách v zavazadle nevěděla. 

Zda jí to soudce uvěří, je ve hvězdách. Realisticky jí hrozí i více než deset let v místním vězení. Pákistánský občan by v podobném případě mohl dostat i trest smrti.

ZelkovickaVaclava ( 3. prosince 2018 10:21 )

Ta je hnusně slizká a levá na první pohled...

ZelkovickaVaclava ( 3. prosince 2018 09:58 )

Protože se jim díky nesmírnému štěstí podařilo kecnout si zrovna tam, kde ropa, zlato....jinak by ještě dnes, dlabali diry do skal...

ZelkovickaVaclava ( 3. prosince 2018 09:49 )

Máš recht 👍👍👍, ale dovolím si nesouhlasit s tím, že určitě věděla. Co když opravdu nevědèla, viz Jak chytit pašeráka-Kokain v kabátě...na You Tube

ZelkovickaVaclava ( 3. prosince 2018 09:36 )

👍👍👍👍👍👌👌

ZelkovickaVaclava ( 3. prosince 2018 09:33 )

Ale no tak dámy a pánové, co to je za kecy? Vždyť jste, jak kolaboranti za druhé svetové války...přát zlo a utrpení jinému spoluobčanovi...nevim nevim. Nevidím jediný rozumný důvod, proč by měl stát, kde se běžně kamenují lidé k smrti za hovadiny, domací násilí je spíše pravidlem v každé druhé rodině, než vyjímkou a před nedávnem jedničkou v exportu heroinu do celého světa- jakkoliv jebat do českého občana a to ještě za názorové podpory některých dementů z Čech. Vylapili ji z troškou heroinu ...no a co? Normální člověk ho nedá, ani kdyby to leželo na poli,jako hromada hnoje a gratis.Anonymně vykřikujete a přitom mnoho z Vás volilo Jakuba Jandu, nebo hnuti Ano a auto kupujete v AAA... Názory, že byla socka a proto píchala za love z nejakým píčusem ze psí prdelní díry...Já na ní nepolezu, takže mi to je uplně volné a největši mravobijci, těm ona nedá, protože na splátky, či dluh asi nene..Drtit mladou holku a jeji rodinu...to jo, ale aby Vám vadilo, že šmejdi rozkrádají náš stát o těžké miliardy...to držíte hubu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání