Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Záchranáře ve Zlíně napadl naháč (17): Dal jsem si perník a houbičky, přiznal policistům

Záchranáře ve Zlíně napadl naháč (17): Dal jsem si perník a houbičky, přiznal policistům (ilustrační foto).
Záchranáře ve Zlíně napadl naháč (17): Dal jsem si perník a houbičky, přiznal policistům (ilustrační foto).  (Autor: Městská policie Most)
Autor: rc - 
12. listopadu 2018
16:55

Pořádné drama se odehrálo ve středu večer na sídlišti ve Zlíně. Záchranáři tam přijeli na pomoc pacientovi, ovšem když se s ním vraceli k sanitce, napadl je nahý mladík, který chvíli předtím skákal po kapotě auta. Naháče, který posléze přiznal, že užil pervitin a houbičky, zpacifikovali po příjezdu strážci zákona.

„Krátce po půl šesté přijalo stále operační centrum MP Zlín požadavek operačního střediska Policie ČR o vyslání hlídky strážníků na Jižní Svahy, kde došlo k napadení posádky Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje,“ uvedl mluvčí policie Pavel Janík.

Záchranáře, kteří se zrovna vracel i s pacientem do sanitky, naháč pořádně překvapil. Naštěstí se mladému agresorovi ubránili a zavolali policii.

„Hlídka městské policie poté zjistila, že agresorem je teprve sedmnáctiletý mladík, který se přiznal k aplikaci pervitinu a nějakých houbiček. Že se nejedná o kombinaci, která by svědčila jeho psychické kondici, ostatně napovídá i fakt, že ještě před napadením záchranářů skákal po kapotě jednoho ze zaparkovaných vozidel,“ uvedl mluvčí a dodal: „Strážníci jej pro podezření z přečinu výtržnictví omezili na osobní svobodě.“

Lisa Williams ( 12. listopadu 2018 17:34 )

Chceš najít si ženu na jednu noc? Vítejte na ==> www.3xDate.top

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání