Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenci spolu chtěli zůstat navždy. Kvůli problémům skočili v objetí pod vlak

Autor: rc - 
8. listopadu 2018
11:40

Melissa Wood (†27) a Christopher Linley (†34) spolu chtěli zůstat navždy. Před časem se však milenci dostali do problémů. Oba dva byli drogově závislí, ztratili práci a navíc přišli o bydlení. Nevěděli, jak se ze zoufalé životní situace dostat, tak se rozhodli, že spáchají sebevraždu. Šli na vlakové nádraží a v objetí skočili pod jedoucí vlak.

Melissa Wood a Christopher Linley byli zamilovaní až po uši. Seznámili se před několika lety na benzinové stanici, kde oba dva pracovali a od té doby byli nerozluční. Podle jejich spolubydlící byli spřízněné duše.

Oba dva se však potýkali s drogovou závislostí. Jak Melissa, tak Christopher užívali heroin a kokain, což je stálo práci. Bez příjmů nakonec skončili na ulici a nevěděli, jak se z těžké životní situace dostat. Problémy je zavedly až na vlakové nádraží v anglickém Doncasteru. Na konci května si tam milenci počkali na vlak a v objetí mu vyšli vstříc.

„Rozhodli se, že chtějí být spolu a chtěli zůstat spolu navždy. Zdáli se být šťastní a spokojení ve společnosti toho druhého,“ řekla podle britského listu DailyMail u soudu koronerka Nicola Mundy, která rovněž potvrdila, že se jednalo o sebevraždu. „Nikdy bych neřekla, že Melissa by byla schopná spáchat sebevraždu, byla pořád šťastná, temperamentní a nepřestávala se smát,“ smutní Melissina máma Lisa Wood.  

jana999 ( 8. listopadu 2018 12:04 )

hlavně byli líní něco se životem udělat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání