Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V crocsech vlezl na aligátoří farmu a skočil k nim do bazénku: Drželi mě jako rukojmí, bránil se

Autor: ital - 
14. listopadu 2018
23:00

Hodně hloupý nápad dostal jistý Brandon Hatfield (23) z americké Floridy. Mladík se v noci vloupal na farmu, kde chovají aligátory. Na nohách měl obuté pouze crocsy, když přelezl plot a skočil přímo do bazénku plného nebezpečných predátorů. Tam se nějakou chvíli procházel, až jeden z plazů ztratil trpělivost a vetřelce napadl. Muž se odbelhal z farmy pryč a brzy jej zatkla policie.

Na záběrech z bezpečnostních kamer na floridské farmě St. Augustine Alligator, která se specializuje na chov aligátorů, je vidět, jak Brando Hatfield skáče ze střechy kůlny farmy přímo do bazénku mezi dravé plazy. Tam se asi 4 hodiny procházel, přičemž měl na nohou obuté pouze crocsy. Informovala o tom stanice CBS News.

Po určité chvíli se jednomu ze zvířat zřejmě přestalo narušování jejich nočního klidu líbit a na nezvaného hosta se vrhl. Aligátor měřící okolo 3,5 metru jej pokousal do nohy. Brandon v bolestech vylezl z vody, přelezl plot a odkulhal z místa činu. Zaměstnanci, kteří druhý den ráno přijeli do práce, nalezli trenýrky a sandály Crocs. Poté uviděli stopy krve, a proto zavolali policii.

Muži se ovšem se zraněnou nohou příliš daleko dojít nepodařilo. Spatřil jej muž bydlící v sousedství krokodýlího zařízení a přivolal policisty. „Jakmile jsem potkal toho hocha, věděl jsem, že se stalo něco zvláštního,“ řekl soused pro CBS. Také dodal, že mladík musel být pod vlivem drog či alkoholu. „Říkal, že ho na farmě drželi mezi krokodýly jako rukojmí,“ vysvětlil soused své domněnky. Policisté nejprve převezli narušitele na ošetření do nemocnice a poté jej vzali do vazby.

cocumysvole ( 15. listopadu 2018 00:23 )

Tady vidíte co je to za debily. A to by chtěli jít světu příkladem. A pro naše politiky a zazobance jsou velkým vzorem. Fuj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání