Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí matka nechala syna (†6 měs.) umírat v autě dva dny

Autor: shp - 
27. července 2017
18:18

Měla mu dát lásku, něhu a postarat se o něj. Namísto toho ho nechala krutě umírat v autě připoutaného v sedadle dlouhé dva dny. Bez jídla a o samotě. Krkavčí matka Lovily Johnson (22) z amerického Wyomingu ve státě Michigan byla již obviněna z vraždy svého půlročního syna. 

Soudce Steven Timmers ženu obvinil z vraždy a prvního stupně týrání dítěte. Nařídil okamžitě vazbu bez možnosti propuštění na kauci. Krkavčí matka se již doznala k tomu, že nechala umírat svého půlročního syna dva dny v autě bez jakéhokoliv jídla nebo krmení. Aby se nemohl hýbat, připoutala ho pásem v sedadle. Za to jí hrozí až doživotí za mřížemi bez možnosti předčasného propuštění.

Lovily Johnson svého syna Noaha Edwarda Johnsona přinesla do Dětské nemocnice Helen DeVos 19. července. Zatčena byla o několik hodin později. Dítě nemělo šanci přežít hrozný osud, který pro něj matka přichystala. „Před příchodem (do nemocnice) byl Noah jasně mrtvý. Zesnulý byl již nějakou dobu,“ napsal detektiv Robert Meredith. „Záměrně mu odepřela potřeby k životu tím, že ho nekrmila,“ dodal.

Dobře, nechte mě to říci jasně. Oni tvrdí, že jste údajně zabila malé dítě, které jste fyzicky týrala. Dává vám to nějaký smysl?“ tázal se v soudní síni obžalované Timmers. „Ano,“ odvětila mu krkavčí matka. Další stání s ní je naplánováno na 2. srpna. Johnson má ještě druhé dítě. Dvouletá dcerka jí byla odebrána a je nyní v péči sociální služby, kde jí nehrozí újma na zdraví.

Podívejte se na reportáž o krkavčí matce ze Slovenska:

Video  Reportáž TV Markíza o kruté slovenské matce  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Nezadat ( 28. července 2017 10:49 )

Budoucí česká presidentka jestli TOP-09,starostové a nezávislí nebo ČSSD se dostane do příští vlády.

Nezadat ( 27. července 2017 21:29 )

Rasisti!!!Ona nás kulturně obohacuje a názorně ukazuje jak sněmy zacházet.

Albeert ( 27. července 2017 19:52 )

 Svinska ku.va je to .. a je černá jako bota ... what a surprise

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání