„Syn byl venku se psem. Vyhlížela jsem ho z balkonu, když jsem najednou uslyšela obrovskou ránu a vzápětí jsem viděla velký kouř. Hned jsem volala záchranku, bylo přesně osm hodin večer,“ popsala situaci Libuše S. Dodala, že u nehody okamžitě začali zastavovat projíždějící řidiči.

„Bylo tam strašně moc aut, zastavovali i ti, co přijížděli z protisměru. Na pomoc běželo hodně lidí. Slyšela jsem, jak s tou jednou holčinou komunikují, jak ji uklidňují a jak se baví o tom, že s tou druhou by se nemělo hýbat,“ dodala. 

Obě dívky byly převezeny do nemocnice. Řidička v ní bohužel svým zraněním podlehla. Její matka se poté zhroutila. Spolujezdkyně měla větší štěstí. Utrpěla sice zranění, ale již v pondělí by měla být propuštěna do domácího ošetření. Na sociální síti to oznámil její otec.

Jelikož dívky svou jízdu vysílaly živě po internetu, obletěl záznam tragédie celé Česko. Zároveň ho rozdělil na dva tábory. Jeden je smutný z tragédie, která se stala, druhý je rozhořčen nezodpovědnou jízdou dívek. Na videu totiž hlásaly, že jedou až 140 km/h.

Video
Video se připravuje ...

Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela Facebook

Vše o šílené jízdě se dočtete zde

Fotogalerie
23 fotografií