Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Poslední záběry před smrtí: Nevěsta (†30) zemřela cestou na obřad, spadla s ní helikoptéra

Autor: lm - 
7. července 2017
10:55

Měl to být nejšťastnější den jejich života, o lásku je ale připravila nevýslovná tragédie. Nevěsta Rosemere do Nascimento Silva (†30) chtěla svého vyvoleného překvapit tím, že na obřad přiletí v helikoptéře. Cestou k oltáři se ale stroj zřítil a celá posádka zahynula.

Rosemere do Nascimento Silva (†30) z brazilského São Paula si měla loni v prosinci brát svého partnera Udirleya Damascena (32). Nevěsta se rozhodla, že na obřad přiletí helikoptérou a překvapí tak svého milého, který o tom neměl ani potuchy. 

Stroj pilotoval Peterson Pinheiro a krom nevěsty na palubě byl její bratr a těhotná fotografka Nayla Cristina Neves. Ta také cestu helikoptérou natáčela a neplánovaně zachytila i jejich poslední momenty. Stroj se totiž dostal do potíží a havaroval zhruba 1,5 kilometru od místa obřadu. Náraz bohužel nikdo z posádky nepřežil.

Ženichovi, který na svou milou čekal u oltáře, smutnou zprávu oznámil pastor. Podle vyšetřovatelů stroj spadl nejspíš chybou pilota. Svůj podíl na celé tragédii nesla i špatná viditelnost způsobená mlhou a deštěm.

pupak ( 8. července 2017 01:00 )

Má jí soustat do hnědky. I když, nejspíš to dělá a stejně se jim rodí děti. Hnědý z hnědky a blbý.

pupak ( 8. července 2017 00:58 )

Takhle bude ženich truchlit, místo aby za 20 let proklínal den, kdy se vrtulníkem z nebe přiřítila saň, která mu zničila život.

naidka ( 7. července 2017 15:07 )

Nevěstě se splnilo poslední přání - překvapit svého nastávajícího - a to beze zbytku.

carmin-je-vemeno ( 7. července 2017 14:24 )

zasr jsi zdrhl z blázince ?

pjotri ( 7. července 2017 12:57 )

Vzhledem ke značnému stáří této zprávy by už měla být příčina jasná.Dovolim si spekulovat: vidět není na krok a při pohledu na "houbu" s přístroji je jasné, že vrtulník nebyl vybaven pro lety IFR,tedy za nulové viditelnosti podle přístrojů.Pricina je jasná - "..snad to vyjde, ty prachy za to stojí.."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání