Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nevěsta zemřela jen několik set metrů od oltáře, zřítila se s ní helikoptéra

Autor: aba - 
18. prosince 2016
22:52

Měl to být nejkrásnější den v jejím životě. Rosemere do Nascimento Silva (†32) plánovala svojí svatbu od dětství a jako třešničku na dortu si vždycky přála přiletět na obřad helikoptérou. Tohle přání se jí ale stalo osudným.

Nevěsta chtěla překvapit svého snoubence a 300 svatebních hostů, a tak přichystala přílet helikoptérou jako překvapení, o kterém vědělo sotva pár z přítomných. Podle původního plánu nasedla do helikoptéry a měla před sebou sotva patnáctiminutový let na obřad, kam ale už nikdy nedorazila.

Její nastávající o překvapení nevěděl, a tak čekal na příjezd nevěsty. Helikoptéra však spadla jen několik kilometrů od místa, kde probíhal obřad, a v troskách pohřbila nejen nevěstu, ale i jejího bratra, pilota a fotografku, která byla v šestém měsíci těhotenství.

Strašlivou novinku sdělil muži, který stále čekal na svou vyvolenou u oltáře pastor, který je měl oddat. Podle svědků okamžitě upadl do hlubokého šoku. Policie nyní vyšetřuje příčinu nehody, ale za pravděpodobné pokládá nízkou viditelnost kvůli mlze a dešti, který ten den nad Sao Paulem hustě padal. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání