Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Krásná Romana zmizela při cestě do Švýcarska: Prodali ji albánské mafii, bála se rodina

Autor: dce - 
18. srpna 2016
10:48

Romana odjela ze Slovenska do Švýcarska za prací, známý ji vyložil v Curychu a pak už ji nikdo neviděl. Rodiče se už obávali, že se stala obětí obchodu s bílým masem. Naštěstí se ji už podařilo najít.

V sobotu vyrazila Romana z domova do Švýcarska. Měla domluvenou práci v pizzerii v Bülachu, protože v domovské obci s vysokou nezaměstnaností žádnou nemohla sehnat. Do Švýcarska ji odvezl její kamarád a hokejista Miroslav Škovir (43), který měl cestu stejným směrem.

„Je pravda, že jsem ji vzal ze Slovenska do Curychu, a také to, že jsem ji vyložil na vlakovém nádraží. Tam měla nastoupit na vlak do Bülachu a ostatní už nevím. Já jsem pokračoval v cestě,“ řekl serveru Pluska.sk Miroslav. „Netuším, co se mohlo stát, protože měla dvě sportovní tašky, čili pochybuji, že by sama s nimi někam šla,“ dodal.

Na vlakovém nádraží ji měl vyzvednout Slovák Martin, který trvale žije ve Švýcarsku a práci jí domluvil. V 16:45 mu volala, že na něj čeká na nádraží, ale Martin ji tam nenašel. „Manželovi řekl, že prohledal stanici, ale nemohl ji najít a ani se jí nedalo dovolat. Toto je jeho verze, jíž však my nevěříme. Bojíme se, že dceru prodali albánské mafii,“ zoufala si ještě ve středu Nora, Romanina matka.

Romana byla ve čtvrtek dopoledne nalezena švýcarskou policií. "Romana se našla živá, zdravá, ale dezorientovaná. S jejím bratrem pro ní nyní jedame," řekl serveru Čas.sk otec mladé ženy.

kerloss ( 19. srpna 2016 10:17 )

staci mi cist a vym ze uz v jine diskuzi se psalo kolik slecen a zen jezdi do svajcu si vydelavat do klubu a privatu jako prostitutky. A takova zmalovana mlada stetka si tam urcite taky chtela prividelat ale urcite s ni nekdo vyjebal a sukacky zadarmo jen pro ni pod drogama a ostatni na ni vydelali.

kerloss ( 18. srpna 2016 18:24 )

jela delat slapotu do bordelu a rodicum to nerekla.Vypada jeste hur jak nektere slapky z karlaku ona je zmalovana slapka.

vosavopruz ( 18. srpna 2016 17:32 )

jednou jsem tamtudy jel,připadal jsem si jak v hororu

lunatic ( 18. srpna 2016 14:05 )

Da,da charašó

jany ( 18. srpna 2016 14:04 )

rodiče?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání