Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka vražedkyně před soudem: Plačící dítě strčila do ledničky

Autor: hra - 
19. listopadu 2015
13:06

Otřesné skutečnosti o vraždě novorozeněte vycházejí najevo před táborským krajským soudem. Matka dítěte Ivana K. (35) ho před smrtí strčila do ledničky, pak ho utopila.

Až výjimečný trest hrozí matce dvou malých dětí, která své třetí dítě sprovodila ze světa. Proč to udělala, nedokázala soudu nijak vysvětlit. Těhotenství před všemi tajila a v noci na 1. února porodila v koupelně holčičku.

„Nevím, co mi řeklo, otevři lednici a dej to tam. Do lednice se přeci nedává ani živé zvíře,“ řekla soudu. Vyšlo najevo, že miminko po porodu strčila do chladničky s teplotou cca 4° Celsia, vysprchovala se a uklidila koupelnu. Pak plačící dítě utopila v kbelíku s vodou.

Soudní znalci se shodli, že duševní poruchou netrpěla. „Nebyla tak rozrušená, aby nevnímala, co se děje. Dítěti neposkytla žádnou pomoc ani ji nepřivolala, přitom mobil měla u sebe,“ řekl soudní znalec Petr Sák. Tělíčko žena ukryla na balkon a později do sklepa.


13ka ( 23. ledna 2016 04:06 )

 Podle mne tyto případy nevyřeší babybox v každé ulici. Byla to matka dvou dětí a třetí se rozhodla, že zabije.. Pakliže by chtěla děťátku dát šanci na život, zachrání jej. Ať je babybox jakkoli daleko. Mohla učinit tisíc jiných rozhodnutí. Není poblíž babybox, dojedu.. Nemám na dopravu? Odnesu dítě do nemocnice, nebo na místo, kde jej najdou a pomohou mu. Proč ho strkala do ledničky? Topila v kyblíku? Takový lidi by měli mít dobrovolnou možnost volby trestu smrti, protože vědomí, že něco takového provedla musí být strašná MUKA. Pokud by mi přeskočilo a pak by mi řekli, že jsem zabila...natož vlastní dítě, nemohla bych dál žít... Ale vona se třeba ani trápit nebude, jak to mohla udělat?

morrisejko ( 19. listopadu 2015 19:19 )

 Ta bachařka vypadá jako nosorožec kříženej s hermafroditním pitbulem,hnus.

mim33 ( 19. listopadu 2015 15:32 )

To poslední, co planetě chybí, jsou lidi.

kaluze ( 19. listopadu 2015 14:14 )

proc to díte nedala k adopci kráva je tolik rodin,ktery deti mít nemúzou,a ty ktery rodí jak kocky jedno za druhym,tak to zabíjejí.doufám ze jí porádne potrestají

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání