Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka z Blatné svou novorozenou dcerku utopila v kýbli a tělíčko ukryla ve sklepě

Autor: hra - 
12. listopadu 2015
16:39

Vraždu novorozeněte rozplétá soud v Táboře. Matka Ivana K. (35) se zpovídá ze smrti holčičky, kterou podle obžaloby strčila po porodu do kýble s vodou a utopila. Tělíčko ukryla ve sklepě.

Soudu matka dvou malých dětí Ivana K. nedokázala vysvětlit, proč to udělala. Už při vyšetřování vyšlo najevo, že se na porod třetího dítěte nepřipravovala, nikomu o svém těhotenství neřekla a k lékaři nechodila. Ani nejbližší sousedé v domě neměli tušení, že je těhotná. Miminko porodila tajně v lednu v koupelně na zemi.

„Co jsem udělala potom, nechci opakovat,“ odmítla popsat hrůzné okamžiky, které následovaly. Holčičku strčila do kýble s vodou. Pak tělíčko zabalila do igelitů a v kbelíku postavila na balkon. Ukryté ostatky našel v květnu bývalý druh ženy Patrik V. při vyklízení sklepní kóje. Vražedkyni hrozí až 20 let vězení, případně výjimečný trest.

romkavbase ( 13. listopadu 2015 00:32 )

Nikdy nepochopím, proč takhle jednají. Je to nenávist k otcům dětí nebo co? Proč je pro ně problém dítě odrodit, odevzdat a říct, že ho nechce? Přece je tolik možností, nechápu jejich svědomí

vosavopruz ( 12. listopadu 2015 21:04 )

já teda děti nemám a nikdy mít nebudu,ale jako velice inteligentní člověk říkám:za tohle jedině smrt

realistaii ( 12. listopadu 2015 19:22 )

výsledek teroristického puče zla 1989 Deník Guardian srovnal Husáka a Bushe. Bush prohrál Tenisová legenda Martina Navrátilová inspirovala svým výrokem o nedemokratických poměrech v USA britský list k srovnání československé totality se současnou americkou administrativou. Tenisová legenda Martina Navrátilová inspirovala svým výrokem o nedemokratických poměrech v USA britský list k srovnání československé totality se současnou americkou administrativou. Žít v současných Spojených státech je jako žít za komunistů, prohlásila tenistka Martina Navrátilová v jednom z mnoha rozhovorů, které loni poskytla. Nezapomněla také dodat, že se za amerického prezidenta a způsob, jakým zemi vede, stydí. Deník Guardian ji vzal za slovo a ve svém čtvrtečním vydání se zamyslel nad tím, zda se skutečně dá srovnávat Husákovo Československo v roce 1975 a současné Spojené státy prezidenta George Bushe. 13. 3. 2008 (iHNed.cz) http://zahranicni.ihned.cz/c6-10084510-23272830-003000_d-denik-guardian-srovnal-husaka-a -bushe-bush-prohral

bum-bec-bum ( 12. listopadu 2015 17:38 )

Proč v Orliké? Jen ji utop v jednom z rybíků Blatné, maj jih tam dost.

11karel11 ( 12. listopadu 2015 17:09 )

Je to bestie. Nedala dítěti žádnou šanci NA ŽIVOT. Patří ji zbičovat a pak utopit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání