Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sestra Věra M. je z rodiny zdravotníků: Sestrou je i její dcera!

Autor: Jana Ulrichová, František Prachař, Jan Doležal - 
25. srpna 2014
05:01

Z vraždy pacientky obviněná sestra Věra M. (50) žije ve velkém rodinném domě na okraji Rumburku. Po smrti rodičů v něm zůstala sama s dcerou Agátou (25), která je rovněž zdravotní sestra. V rodině je to už třetí generace, která ve zdravotnictví pracuje.

Podle místních byla totiž zdravotní sestrou i maminka Věry M., učila prý dokonce na tamní zdravotní škole.

Sousedé vnímali Věru M. jako normální, bezproblémovou. V rumburské nemocnici prý pracovala zhruba deset let. Předtím jezdila do Prahy. „Je už dlouho rozvedená. Bydlí tady jen s dcerou, čas od času tu mají i nějakého podnájemníka,“ řekl jeden ze sousedů. „Téměř všude chodí spolu. Občas si zašly posedět do nedaleké hospůdky,“ dodala místní žena. Všichni z oslovených se přitom zdráhali uvěřit, že by zabíjela. „Pokud to udělala, chtěla zřejmě jen ukončit té paní trápení,“ shodli se.

Blesk se opakovaně pokoušel dceru Věry M. kontaktovat. V domě byla pootevřená okna, nikdo ale neotvíral. Sousedé ji přitom ještě v pátek, v době, kdy její matku vzal soud do vazby, viděli u tamní prodejny. Zprávu s otázkami, kterou jí redaktorka poslala, si sice přečetla, nijak na ni ale nereagovala.

jamest ( 25. srpna 2014 13:33 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

tigresska ( 25. srpna 2014 12:47 )

Pindo jentakjen, piš ty svý zrůdnosti pod svým nickem, jentakjen, zlodějko nicků!!

joldh ( 25. srpna 2014 12:08 )

Zcela správně! Nebo by se měly dát do jedového trezoru i fazole, obsahují taky velké množství draslíku? Dodám ještě, že lidské tělo draslík potřebuje, MÁ HO BÝT TAK AKORÁT, je-li ho málo je to špatné, při předávkování se dá i zemřít - což je zřejmě tento případ!

jamest ( 25. srpna 2014 12:08 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

tigress ( 25. srpna 2014 11:51 )

Lidi, nedělejte paniku, nic se vlastně nestalo, jen pomohla potřebným

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání