Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická smrt před svatbou: Mladíka (†20) v práci rozdrtil lis

Autor: Jaroslav Šimáček, Čas.sk - 
21. dubna 2012
18:11

Plánovali si společnou budoucnost a dokonce prý i svatbu, po tragickém pracovním úrazu se však chystá pohřeb. Borise (†20), pracujícího na slovenské pile, totiž začátkem týdne rozdrtil lis. A jeho rodině a přítelkyni Evě (19) zůstaly jen oči pro pláč.

Vyrazil na noční službu na pilu, ze které se nevrátil. "Náš pracovník se z neznámých příčin dostal mezi dvě baličky s haldami dřeva a stroj ho rozdrtil o jeden z balíků," sdělil deníku Nový Čas Jozef Tamáš, zástupce slovenské firmy PRP z Veľkého Krtíše na jižním Slovensku, pro kterou Boris Čunderlík (†20) pracoval.

Lis mladíka na místě zabil. "Jeho zranění byla neslučitelná se životem," potvrdila mluvčí záchranné služby Alena Lacyková-Krčová. Přivolaní záchranáři se sice pokoušeli 50 minut vrátit na tento svět, jenže marně...

Z tragédie se jen těžko vzpamatovávají mladíkovi blízcí. Smrt syna oplakává nejen matka Dana. Zdrcená je i přítelkyně Eva, se kterou měl Boris za několik dní oslavit čtyřleté výročí vztahu a dokonce prý plánovali společnou budoucnost i svatbu, jak uvedl Čas.sk.

Boris od tří let vyrůstal bez otce, který mu tehdy zemřel. Jeho výchovy se však ujal otčím Stanislav, který slovenskému tisku prozradil: "Na pile pracoval jen něco přes měsíc, ale líbilo se mu tam. Byla to celkově jeho druhá práce." Případem se nyní vedle policie zabývá i inspektorát práce, který zkoumá, zda nedošlo k přečinu usmrcení z nedbalosti.

eahoje ( 21. května 2012 18:11 )

Keď o tom nič neviete tak sa láskavo nevyjadrujte k takejto veci....Neviem či by sa to Vám páčilo keby sa niekto vyjadroval takto o Vašom blízkom....Keď ste to nezažili ako sa cítia tak si radšej držte ústa....A darina1 neboj sa nečakajú kopec detí...Ale asi si písala o sebe tak mi je Ťa ľúto....

abyss ( 22. dubna 2012 17:42 )

dsmann Výše píši "Škoda každého života který je násilně přerván,..", ale nyní musím dodat, že ne každého, že jsou i vyjímky, jako například sprostý zlý zamindrákovaný hajzlík maximillian.

abyss ( 22. dubna 2012 17:37 )

Škoda každého života který je násilně přerván, ale je pravdou, že to trapné opisování z cizích bulvárních plátků místo alespoň průměrné novinařiny a informování o podobných případech u nás, je ubohé.

dsmann ( 22. dubna 2012 16:53 )

maximilius, děkuji za upřesnění, co že jseš zač. Je skutečně nepřehlédnutelné, že píšeš o sobě. Ale myslím, že bychom se tu bez toho tvého životopisu klidně obešli.

maximillian ( 22. dubna 2012 12:11 )

Hele klid ty proletarska Luzo. Bez do sve kolbenky za pas at si usetris na dalsich 60 minut pripojeni v internetove kavarne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání