Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřeb kickboxera (†33): I tvrdí chlapi neudrželi slzy

Příbuzní, kamarádi a známý truchlili nad smrtí kickboxera Ladislava "Dokyho".
Příbuzní, kamarádi a známý truchlili nad smrtí kickboxera Ladislava "Dokyho".  (Autor: laz)
Autor: INT, lm - 
14. dubna 2012
17:49

Téměř tisícovka příbuzných, kamarádů a známých přišla dnes dát poslední sbohem mrtvému kickboxerovi Ladislavovi Tóthovi (†33) přezdívanému Doky. Rodina, kolegové i kamarádi z kickboxu neskrývali slzy nad tragicky vyhaslým životem.

Nejhůře se se ztrátou vyrovnávají Ladislavovi nejbližší. Jedna z příbuzných ostře odsoudila primitivizmus útočníků a dodala: "Byla to nepochopitelná tragédie. Drahý Doky, budeš nám velmi chybět."

Desítky zdrcených kickboxerů na závěr vzdaly hold Dokymu zvednutím rukou. "Toto je tvůj poslední zápas. Verdikt zní: Doky je vítěz!" vyhlásil předseda Slovenského svazu kickboxerů Peter Onuščák. Po zesnulém kickboxerovi pojmenují mezinárodní turnaj.

Nešťastná smrt kickboxera

Ladislav Doky Tóth (†33) zahynul za doposud nevyjasněných okolností při bitce v kulturním domě, kam vyrazil s bratrem za zábavou.

V noci se strhla bitka, při které byl od svého doprovodu oddělen. Přesila mužů do něj kopala, bili ho, odtáhli do odlehlé místnost, kde chtěli v masakru pokračovat. Zraněnému Ladislavovi se však povedlo z nepříjemné šlamastyky dostat. Jenže nejspíš jen na chvíli.

"Bratr jim utekl skrz okno, víc jsem o něm nevěděl. Hledal jsem ho, zavolal kamarády, aby mi pomohli, ale bezvýsledně," prozradil pro Čas.sk Ladislavův starší bratr. I jeho na místě zbili. I tak si vyčítá, že svému bratrovi nedokázal pomoct. „Je mi hrozně těžko u srdce. Bratra mám stále před očima. Měl spoustu sportovních plánu. Chtěl se věnovat mládeži, připravoval kickboxerský galavečer,“ říká starší bratr Štefan.

stop2012vlade ( 15. dubna 2012 00:06 )

Dobry den. Podporte prosim iniciativu "Stop Vlade 2012" na www.stopvlade.unas.cz Vase navsteva a zajem jsou dulezite. Venujte prosim teto akci pozornost. Dekujeme a omlouvame se za irelevantni prispevek.

Shelby16 ( 14. dubna 2012 23:09 )

Co ti Rómové poslední dobou vyvádějí na tom Slovensku ? Před nedávnem podpálili krásný středověký hrad Krásna Hôrka a teď zlynčují a zabijí člověka ?!

hofihofi ( 14. dubna 2012 22:09 )

Delat machra mezi primitivama se nevyplaci, chytri to vedi.

bejsbolman ( 14. dubna 2012 20:53 )

a milovaní romové dostanou vynadáno ty,ty,ty ještě jednou to uděláte a budou to dvě vraždy.

jana22 ( 14. dubna 2012 20:34 )

Uplne zbytecna smrt, melo by platit zub za zub..

Zobrazit celou diskusi