Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnění dívky (8) přímo na školním záchodě: Zneužitá Lena (†11) není sama

Autor: Jaroslav Šimáček - 
30. března 2012
15:10

Zatímco Německem otřásla brutální vražda malé Leny (†11) z Emdenu, která odešla s neznámým klukem do kina, aby ji o několik hodin později našli znásilněnou a mrtvou v nedalekých krytých garážích, vyšlo najevo, že to nebyl jediný případ sexuálního zneužití školačky za poslední dobu. V Berlíně totiž někdo znásilnil osmiletou dívenku přímo na záchodě její školy!   

Tragický případ zneužité a brutálně zavražděné školačky Leny (†11) ze severoněmeckého Emdenu, kterou našli mrtvou v krytých garážích jen půl kilometru od jejího domu, stále ještě není objasněný.

Německá kriminální policie sice doufala, že se jí podařilo zadržet vraha, jenže se vina u vyslýchaného sedmnáctiletého mladíka nepotvrdila a pro nedostatek důkazů byl propuštěn. Vyšetřování tak probíhá nanovo, pachatel zůstává neznámý.

A Německo dál žije ve strachu o své děti. Jedenáctiletá Lena navíc nebyla jedinou školačkou, kterou v poslední době přepadl zvrhlík.

Lena nebyla jediná zneužitá!

Německý tisk však mezitím přišel s informací, že Lena nebyla jedinou zneužitou školačkou za poslední dobu.

Policie se totiž zabývá i znásilněním teprve osmileté školačky základní školy poblíž Humboldtova parku v Berlíně, kterou někdo přepadl již začátkem března přímo na školním záchodě!

I když se původně vyrojily spekulace, že by mohlo jít v obou případech o stejného pachatele, přibližný popis předpokládaného agresora však v tomto případě odpovídá o něco staršímu, zhruba třicetiletému muži podsadité postavy, který dítě s nožem v ruce donutil svléknout se a poté došlo ke znásilnění. Pachateli se poté podařilo utéct.

Po incidentu se ve škole zvýšila bezpečnostní opatření, aby se do ní nedostaly nevítané návštěvy tak snadno, jak tomu bylo doposud.

andyna775 ( 30. března 2012 18:33 )

Nikde v nemeckych novinach se "NEPISE" ze by se spekulovalo o tom ze v obouch pripadech by se mohlo jednat o stejneho pachatele,opravdu by me zajimalo kam na to chodite ,psalo se v Bild.de ze se podobny pripad stal uz v jedne skole a ne ze to ma neco spolecneho s "LENOU" jdete se fakt vycpat,to nema obdoby ta neprofesionalita v Blesku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání