Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka (†11) ležela nahá v garáži: Kvůli sexu vraždil kamarád?

Autor: Jaroslav Šimáček, Kjos - 
27. března 2012
09:50

Brutální a šokující vražda otřásla německým městem Emden. Malou školačku Lenu (†11) někdo zavraždil kvůli sexu. Její polonahé tělo našli v kaluži krve na parkovišti pár metrů od domu jejích rodičů. Naposledy ji viděli, jak jde do kina s kamarádem. Po něm teď policisté pátrají.

Naposledy mladičkou Lenu viděli, jak na procházce s kamarádem krmí v parku nedaleko hradeb severoněmeckého města Emden kachny na řece Ems. Měli prý namířeno do kina.

Poté však školačka zmizela. Našli ji až po několika hodinách v krytých garážích nedaleko domu, kde bydlela. Bohužel již na pokraji smrti. Pokusy o oživení, ani převoz do nemocnice nepomohly, dívka svým zraněním podlehla.

Příčinu úmrtí policejní vyšetřovatelé nezveřejnili, zato však oznámili motiv hrůzného činu - šlo o vraždu spojenou se sexuálním násilím!

"Trestný čin byl sexuálně motivovaný," potvrdil deníku Bild šéf kriminálky Werner Brandt. Policie ihned zahájila pátrání po mladistvém kamarádovi, se kterým Lenu naposledy viděli. Kriminalisté věří, že jim v pátrání napoví záběry průmyslových kamer v parku a z parkoviště.

Dívka teprve před týdnem oslavila 11. narozeniny - spolu se svými rodiči a mladším bratrem Justinem, kteří jsou z vraždy zdrceni. Vyjádřit soustrast přišly na hlavní nádraží do Emdenu tři tisícovky lidí, pietu drží i další tisíce lidí v celém Německu.

Video  Sexuálí vražda jedenáctileté Němky otřásla městem Emden  - Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

 

 

 

zelena.karkulka ( 27. března 2012 19:51 )

to je taky nápad,pouštět tak malou holu s ,,kamarádem,,do kina

lipno ( 27. března 2012 13:21 )

Nechceš po "redaktorech" PLESKu toho nějak moc? Kolik času věnují tomu, aby jinde ukradli a vydali to za své! Vždyť co to dá práce, aby zapomněli základy gramatiky?

e.blond ( 27. března 2012 13:04 )

Naposledy ji viděli, jak jde do kina s kamarádem. Po něm teď policisté pátrají. Vie tam vobec niekto u Vas v redakcii po nemecky? precitajte si original spravy z nemecka Nach Lenas Verschwinden kehrte der Freund alleine nach Hause zurück und alarmierte seine Mutter, diese informierte Lenas Eltern. Eine Suchaktion wurde gestartet. Je mi luto toho dievcata ,ale... naucte sa citat spravy ked ich uz prepisujete,alebo hladajte zdroje ktore su zname uz dost vela hodin. Lebo takto ociernujete mozno niekoho kto s tym nic nema.

teufel ( 27. března 2012 12:15 )

Vraždí se v každé společnosti...například Čikatilo v Rusku zavraždil kolem padesáti až šedesáti lidí,režim s tím nemá co dělat,protože úchylové se najdou v každé zemi a nezáleží na režimu.

bobou ( 27. března 2012 11:43 )

A co by jste chtěli? To je ta demokracie a kapitalistická morálka. Plno vražd pro pár korun, pro chlast a drogy. A bude toho stále jen přibývat!!! Lidský život v této, tak obdivované a pochlebované společnosti nemá cenu žádnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání