Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující praktiky učitele Duba: Jsi tlustá, k tabuli nesmíš!

Autor: zb, evakk - 
9. ledna 2012
05:00

Na učitele Vladimíra Duba, který podle obvinění v kabinetu sexuálně zneužil školačku (14), se valí pohroma za pohromou. Manželka ho opustila už před časem kvůli jiné milence. Pro tu stavěl dům, ale zřejmě ani s ní v něm nebude, protože za sex s dítětem čeká ve vazbě na soud. Ze svých řad ho už vyloučila ODS, ve které vedl oblastní sdružení.

Teď vyplouvají na veřejnost i další pikantnosti z jeho života. Blesku se ozval rodinný přítel, který tvrdí, že rodinný domek v Boru stavěl Dub ne pro svou rodinu, ale pro milenku. „Sám to říkal. Tvrdil, že dům staví pro milenku Terezu, se kterou od manželčina odchodu žil. Ta od něj před šesti měsíci odešla, když se jí Dub opakovaně doznal, že za její nepřítomnosti si do bytu a do jejich manželské postele vodí ženy a má s nimi sex. Když se stěhovala, nic k tomu nenamítal, dokonce jí to doporučil,“ prozradil Blesku člověk, který rodinu učitele Duba zná.

Dubova manželka Vendula (26) je prý teď z celého případu zdrcena. „Někdy se k ní choval jako hulvát. Po narození syna jí dokonce vyčítal, že je tlustá a že si ji vzal jen proto, že s ním otěhotněla,“ popsal nepříliš hezké chování Duba k manželce rodinný známý a dodal: „O syna se také nijak zvlášť nezajímá. Raději si pouští filmy, než aby si s ním povídal, a na procházce s ním byl od jeho narození celkem třikrát.“

Na učitele si už dříve údajně svým rodičům stěžovaly některé žákyně. „Dub měl občas podivné chování a prý měl ponižovat ty dívky, které nebyly tak krásné, a to, když prý pronesl – hezké holky si sednou dopředu a ty ošklivky dozadu. Jedné žačce měl prý dokonce u tabule vysvětloval, že má křivé nohy a tlustý zadek, proto ji bude zkoušet jen z lavice,“ uzavřel Dubův známý.

3dots ( 11. ledna 2012 13:42 )

... limitovaný genetický základ Alumno opět nezklamala; tak nějak to připomíná teorie nacistů, kdy blonďatý modrooký dolichocefal je brán za lepší rasu. Zrzavé eliminovat.. No, že se nestydíte, Alumno - tu právnickou jste studovala v Olomouci a ještě vleže,ne?

petrzmisa ( 11. ledna 2012 11:38 )

Co to je za opičáka? Proboha s ním nemohla jít naprosto žádná holka dobrovolně!!! Tělíčko to má jako 13 leté dítě, vypadá to, jako vodník Česílko...to je milovník žen, který svou ženu stále podváděl??? A s kým proboha!!!

petrzmisa ( 11. ledna 2012 11:35 )

petrzmisa ( 11. ledna 2012 11:34 )

A nyní mi řekněte, čemu má člověk věřit? Z počátku se tu psalo o jak vzorného se jedná učitele! Pomlouvala se holka, která to vyslepičila kamarádkám. On chudák, kterého kvůli tomuto incidentu opustila manželka, byl na těchto stránkách obhajován kolegy, kamarády a nevím kým ještě. Dokonce Plesk psal, jak se ho lidé z Boru zastavájí!!! Najednou to byl hajzlík první třídy, který urážel, ponižoval, podváděl a souložil se vším co mělo ... Takže co je PROBOHA PRAVDA???

vlaku ( 11. ledna 2012 00:33 )

Tady na ZŠ šuka.í za jedničky, v práci budou za dobré fleky a prachy. To je pouze příprava pro další život v tomto státě. Bohužel, tak to u nás chodí. Tady z něho děláte vyvrhela společnosti a na vysokých školách si kantoři normálně dovolují na hezké studentky a to buď dvojsmyslnou řečí, nebo dokonce i akčně. Holka je tam na zkoušce s ním sama, nic nedokáže. Nakonec chce dostudovat, tak mlčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání