Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka učitele Duba: Podváděl mě s milenkou!

Autor: Zbyněk Schnapka, ljšk - 
7. ledna 2012
05:00

Učitel a bývalý šéf oblastního sdružení ODS v Tachově Vladimír Dub (30), který údajně souložil se školačkou (14) přímo v kabinetu základní školy v Boru u Tachova, měl, co se týká sexu, asi pěknou honičku. Vedle manželky měl totiž i milenku. Blesku to včera prozradila jeho manželka Vendula (26).

„Už jsme skoro půl roku od sebe. On si našel jednu paní s dítětem a s tou žil. Kvůli tomu naše manželství ztroskotalo a rozešli jsme se,“ svěřila se Blesku Dubova manželka Vendula. Učitel tedy nejdříve podvedl manželku s milenkou a pak údajně i milenku se školačkou. „Já jsem se od něj odstěhovala a teď se rozvádíme,“ dodala Vendula.

Žena nyní žije u maminky v Plané u Mariánských Lázní, kam se i se synem přestěhovala z Boru. O zatčení svého muže se dozvěděla od příbuzných. A co na to říká? „Já nevím, proč to udělal, proč si s tou školačkou něco začínal,“ přemýšlí Dubova manželka.

Učitel skončil ve vazbě. Manželka se s ním ale nestýká. „Vůbec nejsme v kontaktu. Nemluvili jsme spolu. Takže nevím, jestli se k tomu, co měl udělat, přiznal, nebo zda tvrdí, že to není pravda a ta školačka si to všechno vymyslela. Naposled jsem ho viděla před Vánocemi, když si u mne vyzvedával kluka,“ svěřila se Dubová.

Většina lidí z Boru Dubovu manželku lituje. „Je mi jí moc líto. Taková ostuda,“ okomentovala skandál Marie z Boru. „V Boru už nejsme, tak to víte, lidi toho napovídají,“ uzavřela rozhovor Vendula Dubová.

V Boru zůstává jejich rozestavěný rodinný domek. Řemeslníci v něm dodělávají poslední práce a zanedlouho se tam bude patrně možné nastěhovat. Je však otázkou, kdo v něm bude bydlet...

Dub v pátek oznámil, že ukončil členství v ODS.

hofihofi ( 8. ledna 2012 04:47 )

decathlon a ekran, svyma vyrokama a silne rasistickymi zbytecne schazujete nejen sebe, ale celou tuhle debatu a davate vlastne za pravdu tem cikanum, jen potvrzujete jejich vyroky. Ono to chce myslet, ne jen vyrvavat nesmysly, ze ?

hofihofi ( 8. ledna 2012 03:19 )

A co se tyce toho omdlevani, za ctvrt stoleti co jsem s nima zil a to byla celkem slusna prazska rodina, zil jsem ovsem oddelene, v nasem byte a jinde v Praze jsem to jejich omdlevani a jeceni a hystericke vylevy na uradech s detma poznal, oni totiz vsechno chteji ukricet a delat sceny, aby urednici a dalsi se jich radsi zbavili tim, ze jim to radsi daji, nez by trpeli ty sceny. Vsechno chteji ukricet a kdyz se jim nevyhovi a ani nemuze tak napadnou nasilim. To jsou neprizpusobivi lidi, a po tisicileti, jsou zde jine narody, ale nikdo nema po celem svete takovou hroznou povest a vsude jako cikani, a to po celem svete.

hofihofi ( 8. ledna 2012 02:46 )

A co se tyce toho ucitele, jakepak debaty, je to rozumove nevyspela holka ( coz je videt z toho, ze ho vlastne naprasila z vlastni blbosti sama) a on je ucitel, jeji ucitel, zadny nahodny znamy a i to nrni omluva, takze aby ucitel si tahal svezacky do kabinetu je sila, navic jako dvojnasobny verejny cinitel, jednou jako ucitel a po druhe jako sef strany. To je uz moc. Ale vyjadreni rodicu jaksi chybi, a bylo to verejne tajemstvi, bebo si mysleli, ze bude mit lepsi znamky.

hofihofi ( 8. ledna 2012 02:34 )

Otec krici zabijeni deti, tak 22 let neni uz zadne dite a vychoval je tak, ze uz prepadavaji a dokonce byli za to uz odsouzeni, za loupezne prepadeni, takze na moralni vine je i on. A kdyby je vychoval radne, ne k trestne cinnosti, tak tam nemuseji hrat divadlo s omdlevanim, mel by ho ziveho, kdyby nekradli a neprepadacali. A to je cele a dobre vim o cem mluvim, mel jsem cikanskou manzelku 24 let let, a velmi rad, ale s nima se zit neda, jsou skutecne neprizpusobivi, neslo to.Bohuzel na tonhle ma hlavni vinu stat svymi postoji k tomuto.

stupidus ( 7. ledna 2012 22:00 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání