Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úchyl chtěl školačku (14) znásilnit v průchodu, policii uniká

Takto nějak vypadá muž, který se pokusil v Ostravě znásilnit školačku
Takto nějak vypadá muž, který se pokusil v Ostravě znásilnit školačku  (Autor: PČR)
Autor: Ivana Žáková, Kjos - 
11. listopadu 2011
15:50

Rodiče nezletilých dívek z Ostravy-Poruby mají obrovský strach. Místní školačku (14) tam chtěl o půl šesté ráno znásilnit neznámý deviant. Děvče zatáhl z veřejného chodníku do přilehlého průchodu, kde ji pevně uchopil a osahával. Policisté bohužel nevyloučili, že může zaútočit znovu.

Vyděšená dívka se naštěstí z úchylova sevření vytrhla a utekla. Utrpěla však šok, který ji může provázet celý život. Kriminalisté sestavili identikit, který ukazuje, jak násilník vypadá.

Školačka na zastávce městské hromadné dopravy Poruba-vozovna vystoupila z autobusu č. 46. Jde o zastávku v ulici Opavské ve směru na Ostravu. „Pak šla po chodníku směrm k pekárně Kebílek, když ji náhle chytil cizí muž a zatáhl do průchodu mezi domy. Dívku pevně uchopil a začal osahávat,“ informovala Blesk.cz mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská. Vyšetřování je podle ní velmi komplikované. „Pro dívku se jedná o velmi citlivou záležitost, a proto s ní pracují kriminalisté specializující se na práci s dětskými oběťmi trestných činů,“ podotkla Štětínská.

Podle policie je násilníkem muž ve věku pětatřicet až čtyřicet let, vysoký 180 až 185 centimetrů, silnější postavy, který měl několikadenní neupravené strniště. „Důležité je zejména znamínko či spíše bradavice v levém koutku jeho nosu,“ upozornila policistka.

Muž se nejspíš maskoval kapucí Muž se nejspíš maskoval kapucí | PČR

Muž by měl mít krátší tmavě hnědé vlasy česané do čela, na sobě černou šusťákovou bundu s bílými rukávy, přes límec bundy měl přehozenou kapuci od mikiny tmavě modré barvy. Dále měl oblečené kalhoty světlejší zelené barvy. U pasu měl připnutou tmavší ledvinku. Policisté žádají o pomoc případné svědky, kteří mohou volat na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974 721 473.

slash__ ( 7. června 2013 13:00 )

barysek418:Zrovna v té části je atletická škola nebo zimní stadión,viděl bych to,že šla na trénink,ale nechápu proč to řešíš.Asi jen tak zbůchdarma tam nebyla,nemyslíš??

barysek418 ( 14. dubna 2013 21:35 )

Co dělala 14letá holka ve 5:30 venku sama? Pokud vím , tak školy začínají od 8!

faaic ( 13. dubna 2013 17:19 )

Dekapitace a šlus

alna ( 12. dubna 2013 23:13 )

co řešit zase c i g o š proč tu neni provaz ,kdo to bude stale živit trest SMRTI A JE VŠE OOOOKKKK

ppadys13 ( 12. dubna 2013 23:13 )

to je z*m*r*d už od pohledu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání