Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Monyová před smrtí: Zabírám spíš na chudáčky

Autor: bali, Kjos - 
10. srpna 2011
08:31

Spekulace o pravidelném domácím týrání úspěšné spisovatelky Simony Monyové (†44) potvrzuje její výpověď v pořadu TV Nova Mr.GS. Mluvila tehdy o určitých periodách, „pořádných domácích hádek“, které pravděpodobně vyústily v její smrt. Jediným podezřelým je její manžel Boris, který leží v kómatu a není schopen vypovídat.

Monyová přišla do pořadu Suchánka a Genzera jako sebevědomá dáma v padnoucí zelené halence a bílých kalhotách.

Celý pořad lehce narážela na to, že je na tom psychicky špatně. „Já se z řetězu moc netrhám, pouze o tom píšu,“ naznačila Monyová se smutným výrazem v obličeji hned na úvod pořadu.

Celý rozhovor vedla Simona v určité obavě o svá slova. Sama přiznala, že vůbec není ambiciózní. „Když si vyberu děvkaře, budu ho mít celý život, tak to je,“ představila Simona svůj názor na chlapy. A také nezapomněla zmínit, že zabírá spíš na chudáčky, čili psychicky nestabilní jedince.

Simona se přiznala, že doma je neustálá pohoda, která se z ničeho nic změní v agresivní manželskou hádku, kdy létají talíře. „Bez hádky by to nebyla ta pravá Itálie, to chce pohoda klídek tabáček a pak pořádně...,“ naznačila Simona rychlým pohybem ruky drsné praktiky svého manžela Borise. „Máme už takové své periody těchto hádek,“ dodala. Je velmi pravděpodobné, že právě jedna z těchto "period" vedla k její smrti.

Spisovatelka na volné noze

Spisovatelka Simona Monyová se narodila 17. března 1967 v Brně. Živila se jako spisovatelka na volné noze. Byla matkou tří synů. Po nezdařeném prvním manželství, z něhož měla první dva syny, se v roce 2003 znovu vdala za Borise I., který se později stal jejím nakladatelem.

Boris ji pravděpodobně 3. srpna 2011 ubodal k smrti v garáži jejich domu. Sporu předcházela manželská hádka. Po smrti spisovatelky na povrch vyplynuly skutečnosti o dlouhodobém týrání a znásilňování ze strany manžela. Případ stále vyšetřují kriminalisté, Boris, který leží v kómatu, není schopen vypovídat.

very80 ( 10. srpna 2011 22:09 )

pardon, byl to překlep: neuvěřitelný!

very80 ( 10. srpna 2011 22:07 )

nojo, milá kolomajzno, vona se s tím chlubila, protože se jí to líbilo! přece tvrdila, že: když si vyberu ***ře, budu ho mít celý život, tak to je.....jo, a když si vyberu násilníka, tak co? tak mě po 11 letech zamorduje. simona byla borisem týraná už před svatbou, no a i přesto si ho vzala ... co vy tomu říkáte? já si teda myslím, že si ho vzala, protože se jí to líbilo a protože o tom chtěla psát .... no ale to nevěděla, že je lepší si s ohněm nehrát. a zaplatila to životem. pesanglicky, souhlasím s tebou: nebyla normální. a je to fakt neuvěřčítelný.

very80 ( 10. srpna 2011 20:40 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání