Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pes pokousal holčičku (3), asi přijde o oko!

Bojový pes pokousal tříletou holčičku - ilustrační foto
Bojový pes pokousal tříletou holčičku - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: oce, šim - 
2. dubna 2011
20:52

Na Litoměřicku došlo v sobotu dopoledne k útoku bojového psa. Rotvajler se vrhl na tříletou holčičku a vážně ji zranil. Musela být letecky převezena do nemocnice v Motole. Pokousána byla také žena, která se ji snažila bránit. Dívenka je ve velmi vážném stavu. Zřejmě hrozí, že přijde o pravé oko.

K tragédii došlo v obci Podbradec na Litoměřicku. Stalo se to na dvoře rodinného domu u sousedů děvčátka. Dívenka byla pokousána na rukách a v obličeji. Přivolaný vrtulník záchranné služby ji transportoval do pražské nemocnice Motol. Pokousaná žena, matka majitelky psů, je v péči lékařů. Má zlomenou ruku.

Dívka byla při přepravě do nemocnice v bezvědomí. V nemocnici pak po resuscitaci šla hned na operační sál, kde jí lékaři prý operovali pravou stranu obličeje. Podle informací televize jsou její poranění v obličeji tak rozsáhlá, že zřejmě nebude vidět na jedno oko.

Majitelka obou psů Jana P. si to nemůže vysvětlit. Holčička prý oba psy dobře znala a oni znají ji. "Zřejmě se odehrálo něco, co ty psy vyprovokovalo," řekla Blesk.cz šokovaná majitelka.

Oba psi byli odvezeni k veterináři na vyšetření. Odtud putovali do útulku a jsou v karanténě.

Podrobnosti připravujeme.

wojtylak ( 15. srpna 2011 20:49 )

 majitel holčičky je kok0t a psa

sibyly ( 5. dubna 2011 12:11 )

To je v pořádku, co tvrdíte, jsou tam zařazeni, ale vzniklo to pod nátlakem lidí, politiků, jinou podstatu to nemá. Rotvíci nikdy nebojovali v aréně apod. nesmysly. Takže tuším, že časem budou i u nás zařazeni do této nesmyslné kategorie.

sibyly ( 5. dubna 2011 12:04 )

Váš příspěvek je vrchol privitismu !Sám jste zrůdička !

sibyly ( 5. dubna 2011 11:49 )

Můžu jen souhlasit, se vším.. Naše Rotvajlerka je rovněž neuvěřitelný mazel, ale na ulici chodí zásadně s náhubkem a pod dohledem. Když vidím malé dítě, nebo cokoliv vzrušivého (kolaře, bruslaře atd.) beru ji z dohledu. Když přijde jakákoliv návštěva, přivážu ji. A opravdu mě už unavuje hláška o "bojovém plemenu", v minulosti to byl pracovní pes !!! Mám ruku prokouslou od jezevčíka, a to skrz na skrz. Je snad jezevčík bojové plemeno ?! Mezi pejsky se pohybuji pořád a věřte nekoušou jen Rotvajleři ! Holčičky je mi moc líto, narazila na nezodpovědnost a laxnost dospělých.

arcaben ( 4. dubna 2011 20:57 )

chlebasmaslem:tak to je přesně ono=jeden ze"znalců"tady píše zasvěcené bláboly!!Nejdřív si o této rase něco přečti a pak teprve piš!!!Podobné,neuvážené kydy způsobují,že laici jsou mistifikováni a mateni špatnými informacemi!!!!To jsi sebral kde,že byli dlouhá léta cvičeni pro agresi????Ty mi taky přijdeš,že máš v genech marmeládu......P.S.Rtw byl dlouhá léta chován pro svoji sílu,byl do tahu Ty mudrlante!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání