Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Farmářův nebezpečný koníček: Hroch ho rozmačkal!

Autor: INT, zun - 
14. listopadu 2011
21:15

Farmáře zabil hroch, kterého vychovával jako svého mazlíčka. Tělo muže bylo nalezeno v řece v sobotu večer. Marius Els (†41) o svém miláčkovi říkal, že je jako jeho syn. Na důvěru a lásku k divokému zvířeti doplatil.

Hroch jménem Humphrey zaútočil na svého pána a několikrát ho kousl. Zohavené tělo bylo nalezeno v řece, která protékala jeho pozemkem.

Muž, který se tento rok oženil, mluvil o hrochovi s láskou. Říkal, že je jako jeho syn. Ostatní lidé prý nedokázali pochopit, jaký vztah mezi nimi byl. Příliš blízký vztah s divokým zvířetem je ale vždy riskantní. Humpreyho Els vlastnil od jeho šesti měsíců. Farmář měl mimo hrocha na farmě i nosorožce, žirafu a několik dalších zvířat. K Humphreymu měl ale speciální vztah, postavil mu dokonce vlastní jezero. Hrochovi je nyní 6 let a váží 1200 kg.

Útok přitom mohl chovatel očekávat. Jeho mazlíček totiž už dříve napadl muže, který se svým vnukem splouval řeku v kánoi. Dvaapadesátiletý muž křičel, aby hrocha vyděsil. Nebylo to nic platné, tunové zvíře odlákal až Els, který křik napadeného muže zaslechl. Tenkrát tvrdil, že Humphrey byl pouze hladový. Sám pak doplatil na své neopatrné chování k divokému zvířet.

vlamore ( 17. listopadu 2011 12:42 )

holavag...,no tak to tiše závidím ,ale to léto je jasný,že!!Já třeba strašně ráda chodím na houby,ale tu prd roste.Když to vidím,jak na vysočině a jinde chodí málem s kosou,tak by mě trefilo.Tak si to užij a měj se **ty čarodějko **Vlaďka

vlamore ( 17. listopadu 2011 08:02 )

holavag..,Dnes je mlha,-2,krásná bílá námraza.Já ostatně začínám žít,když prší,anebo chumelí.Fakt.Tady zima málokdy stojí zato.Vždy závidím, co bydlí u lesů a ve větší přírodě.Pálava je ale taky hezká.Jak jsi ale uhodla tu Moravu???

vlamore ( 16. listopadu 2011 04:04 )

Holavag...,Marceline Desportes-Valmore je kdo?? Teta?? Vážně..teď jsem nepochopila psát o sobě v diskusi??Nejsu sebevrah holka. Snad na meil,ale ten neznám.

bara ( 15. listopadu 2011 11:53 )

potřeboval hroch hrošici, byl ve věku, kdy mu ji bylo třeba.... to si nedělám legraci, protože mohl být agresivní právě proto, že si neužíval navíc to není příliš inteligentní zvíře, jako psovité nebo některé kočkovité šelmy...

vlamore ( 15. listopadu 2011 11:22 )

Holavag...,no tak teda jo.Ukecala jste mě. Já myslela, že je to muž.Blbě se na odpovídá.Jinak pěkný den,ju???

Zobrazit celou diskusi