Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Pes pokousal v obličeji dvouletého chlapce!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: am, jad - 
10. října 2009
14:58

Nevinné škádlení sedmiletého voříška skončilo včera po poledni v Broumech na Berounsku vážným zraněním dvouletého chlapce. Pes se dítěti zakousl do obličeje a způsobil mu vážná zranění!

„Hoch měl středně těžká poranění kolem oka a úst,“ řekl Nedělnímu Blesku Petr Mach ze středočeské záchranky. Sanitka převezla malého pacienta do nemocnice v Praze-Motole.

„Chlapcův zdravotní stav neohrožuje jeho život. Na přání matky dítěte nebudeme sdělovat další podrobnosti,“ konstatovala mluvčí nemocnice Eva Jurinová. Případ řeší policie. „Zatím víme jen to, že chlapec si s pejskem hrál. Jak k neštěstí došlo bude otázkou dalšího vyšetřování,“ potvrdila Lenka Uriánková z berounské policie.

 

monjja ( 12. října 2009 12:24 )

To je síla, co? Nechala si hodně líbit...to může bejt rád, že měl takhle svatýho psa, protože skoro žádnej pes si nenechá "hodně líbit"...od čeho má zubiska, že jo...Teda to jsem neviděla, a jasně že nevysvětlí harantům, že se na štěňata nesahá a ubohá fena měla co dělat, aby je tam zase vrátila, radši je ještě poplácá po rameni a jen tak dál, to se mi snad zdá...a to je majitel psa...no to je mi z něj teda na blití...

monjja ( 12. října 2009 12:22 )

Tak koukám, že zaplaťbůh se teď cítím jako docela normální člověk, co má shodný názor s většinou..už jsem se lekla, že se tu dočtu, jak někdo brání zase rozjívený parchanty a na psa se sešle všechen vztek světa. A souhlasím, naprosto plnou vinu nesou rodiče, na toho psa ať nikdo nesahá ani ho netrestá, copak on za to může???? A dát dvouletýmu frackovi pejska na hraní? Leda plyšovýho...To je taková drzost a nebetyčná blbost, že matka nebo kdo to byl by zasloužil pověsit do průvanu, třeba by se mu tam rozsvítilo...Klidně bych si toho psa vzala, protože vsadím svůj krk, že není zlej, že měl už dost toho tahání za uši, ocas a strkání prstů do očí...Některý lidi by potřebovali ránu palicí do hlavy, aby se jim rozsvítiilo a třeba pak začnou trošilinku přemejšlet...kdepak, psa je mi líto, dítěte tedy trochu taky, protože za to můžou rodiče a nikdo jinej, když nemá rozum dítě, nemá ho pes, měl by ho mít rodič, kterej bůh ví kam čuměl...

vrba ( 11. října 2009 18:48 )

že malé dítě a pes (jakýkoli) je průserová kombinace. Pes ví pendrek, že ho dítě píchlo do oka z nešikovnosti a že to tak nemyslí.

laurea ( 11. října 2009 12:33 )

pro mysulindu-ty budeš asi hodně ubohej

laurea ( 10. října 2009 22:58 )

nemělo by se nechávat dítě se psem bez dozoru

Zobrazit celou diskusi